ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση: Ψηφίστηκε μετά από ένταση και χαρακτηρισμούς

ΚΥΠΕ Από ένα εντονότατο διάλογο στην Ολομέλεια της Βουλής με την Πρόεδρο του Σώματος να προειδοποιεί με διακοπή, από εκκλήσεις για απόσυρση χαρακτηρισμών, παρεμβάσεις για διαδικαστικά θέματα και αντεγκλήσεις και τοποθετήσεις με υπονοούμενα, χαρακτηρίστηκε η συζήτηση την Παρασκευή για την πρόταση νόμου για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και τη διαδικασία ανεπιθύμητης κύησης.

Αβέρωφ: Ο στόχος η Κύπρος να είναι ΑΑA οικονομία δεν είναι ανέφικτος (βίντεο)

«Ο στόχος η Κύπρος να είναι ΑΑA οικονομία δεν είναι ανέφικτος. Στην επόμενη πενταετία μπορούμε κάλλιστα να μειώσουμε το δημόσιο χρέος στο 30%», ανέφερε στη Βουλή των Αντιπροσώπων ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. Πρόσθεσε παράλληλα ότι «αυτοσκοπός είναι να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας. Η δυνατή οικονομία είναι το όχημα για να μπορούμε να στηρίζουμε και τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα, να ενισχύουμε δια κινήτρων τον ιδιωτικό τομέα αλλά και μέσα από φοροαπαλλαγές να ελαφρύνουμε τη μεσαία τάξη».
Στη χρήση του Συστήματος Πληροφοριών Σένγκεν για λόγους ασφάλειας περιορίζεται η Κύπρος λόγω διαίρεσης κατοχής, παρά τις ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ