ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εκδήλωση στη Δημοσιογραφική Εστία για τον Μιχάλη Πασιαρδή

Η Ένωση Συντακτών Κύπρου και οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες τιμούν έναν μεγάλο λογοτέχνη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σήμερα, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 7:30 μ.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία η Ένωση Συντακτών Κύπρου και οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού θα τιμήσουν τον διακεκριμένο λογοτέχνη Μιχάλη Πασιαρδή.

Ομιλητές θα είναι ο ομότιμος καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου Θεοδόσης Πυλαρινός, ο οποίος θα μιλήσει για το ποιητικό έργο του λογοτέχνη με τίτλο «Έρχομαι από μακριά κι από βαθιά: Η ποίηση του Μιχάλη Πασιαρδή». Ο Γιώργος Φράγκος, δημοσιογράφος-λογοτέχνης θα μιλήσει με θέμα «Η κοινωνική ευαισθησία και η δημοσιολογική προσέγιση στην ποίηση του Μιχάλη Παςιαρδή», Φυσικά, χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο κ. Παύλος Παρασκευάς, διευθυντής των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, κ. Αντώνης Μακρίδης.

Απαγγελία ποιημάτων του Μιχάλη Πασιαρδή θα γίνει από τον Κώστα Χαραλαμπίδη. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συνθέσεις σε στίχους Μιχάλη Πασιαρδή από τους συνθέτες Νάσο Παναγιώτου και Γιώργο Καλογήρου και τα μουσικά τους σχήματα.

 

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, ώρα 7:30 μ.μ. Δημοσιογραφική Εστία, λεωφόρος ΡΙΚ 12, Αγλαντζιά, Λευκωσία.

 

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

X