ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Opening Πάρτι στη μεγαλύτερη αυλή της Παλιάς Λευκωσίας

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το φεστιβάλ Φανερωμένη 16 που διοργανώνει το Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου κάνει το Opening Πάρτι στη μεγαλύτερη αυλή της Παλιάς Λευκωσίας και ξεκινάει με Urban Gorilas & Mathiew Devavry, Eli Zaarour και Afro Μπάντα Banana. 

Στις 11 το πρωί οι Urban Gorillas μαζί με τον Γάλλο καλλιτέχνη Mathiew Devavry και τον Λιβανέζο Eli Zaarour μεταμορφώνουν τη μεγαλύτερη αυλή του Κέντρου σε ένα urban ζωντανό κύτταρο παρουσιάζοντας μια διαδραστική και θεματική σειρά χωρικών παρεμβάσεων στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου.

Η ομάδα των Urban Gorillas είναι οι Γιώργος Παπιώτης, Κλαούντια Κονυαλιάν, Βερόνικα Αντωνίου

Στις οκτώ το βράδυ το Afro Μπάντα Banana, ένα 9μελές γκρουπ που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια με αφορμή το Afro Banana Republic Festival θα σας ξεσηκώσει με τους ήχους της Afrobeat μουσικής, η οποία συνδυάζει παραδοσιακούς ρυθμούς απο την Αφρικάνικη χορευτική παράδοση μαζί με την τζαζ και funk μουσική. Με φωνές, πνευστά, κρουστά, έγχορδα, φανκ ris και αφρικάνικους ρυθμούς, η Afro-Mπάντα Banana υπόσχεται χορό. Από τις οκτώ το βράδυ με ελεύθερη είσοδο!

Η μπάντα αποτελέιται από τους Ανδρέα Παντελή (πλήκτρα), Cotsios O Pikatillis (φωνητικά), Μιχάλη Μιχαήλ (τρομπέτα), Μάριος Χαραλάμπους (σαξόφωνο), Δημήτρης Γιασεμίδης (τρομπόνι), Ερμή Μιχαήλ (ηλ. κιθάρα), Κυριάκο Κέστα (μπάσο), Ρόδο Παναγιώτου (κρουστά) και Αντρέας Στεφάνου (drums).

 

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

X