ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δημιουργία εφαρμογής Pafos2017 για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Στην ψηφιακή εποχή περνάει το Pafos2017 και ενημερώνει για τις εκδηλώσεις του μέσω app

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017 μπαίνει και επίσημα πια στον ψηφιακό κόσμο, μιας και ανακοίνωσε τη τη δημιουργία της εφαρμογής Pafos2017 για android τηλέφωνα από την ομάδα του Zoom Cyprus.

Πλέον όλες οι πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του Οργανισμού Πάφος2017 είναι διαθέσιμες από μία φιλική για τον χρήστη εφαρμογή. Όσοι επιλέξουν να καταβάσουν την εφαρμογή θα μπορούν να ενημερώνονται για κυρίως για τις μηνιαίες εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, καθώς και για τους χώρους διεξαγωγής τους μέσα από τον διαδραστικό χάρτη που προσφέρεται μέσω της εφαρμογής.

Ο χρήστης θα μπορεί επίσης να επιλέγει την εκδήλωση που τον ενδιαφέρει για να λαμβάνει υπενθύμιση για την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής της.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και διαθέσιμη από το Google Play Store.

Δημιουργός της εφαρμογής είναι η ομάδα Zoom Cyprus, η οποία, μετά από ένα αριθμό προτάσεων από ομάδες, άτομα και εταιρείες για δωρεάν δημιουργία εφαρμογής στον Οργανισμό Πάφος2017, ανέλαβε τον σχεδιασμό και τη δημιουργία της χωρίς κανένα κόστος για τον Οργανισμό.

Η εφαρμογή Pafos2017 είναι διαθέσιμη στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και απευθύνεται τόσο στο ελληνόφωνο, αλλά και το ξένο κοινό. Η εφαρμογή αυτή είναι ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όσους ενδιαφέρονται για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται κατά την επίσημη πολιτιστική χρονιά του Πάφος2017, και καταγράφεται θετικά.

Αν θέλετε λοιπόν να ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες του Pafos2017 δεν έχετε παρά να κατεβάστε την εφαρμογή τώρα δωρεάν από το Google Play Store και να προγραμματίσετε τις εκδηλώσεις που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

X