ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο Cyprus Comic Con ήταν όλοι εκεί

Δύο μέρες μαγείας και μύθου για κάθε λάτρη των comic και των παιχνιδιών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μεγαλειώδες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ήταν το Cyprus Comic Con σε μια εκδήλωση που διήρκεσε για δύο ημέρες. Όλοι οι ήρωες βγαλμένοι από comics, ταινίες, βιντεοπαιχνίδια έδωσαν το παρών τους σε ένα φεστιβάλ χρώματος και μουσικής.

Στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» όπου πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις ο επισκέπτης ένιωθε τον παλμό των νέων και της έντονης μουσικής. Πολλά και ενδιαφέροντα τα περίπτερα, όπου οι λάτρεις του κόμικ και των φανταστικών χαρακτήρων μπορούσαν να χαζεύουν με τις ώρες.

Cosplayers

Οι ήρωες των παιδικών μας χρόνων, ζωντάνευσαν στο Comic Con, με χιλιάδες να έχουν ντυθεί και να έχουν μπει σχεδόν κυριολεκτικά στο πετσί του ρόλου που κάθε χαρακτήρας επιτάσσει. Deadpool, Thor, Solid Snake, Princess Lea ήταν όλοι εκεί να δώσουν την δική τους νότα. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και διαγωνισμός με την καλύτερη αμφίεση.

Διαγωνισμοί

Για όσους δεν επέλεξαν κάποιο  ήρωα να εκπροσωπήσουν, είχαν την δυνατότητα να διαγωνιστούν σε αρκετά βιντεοπαιχνίδια για να κερδίσουν πλούσια δώρα. Πλήθος νέων έδωσε το παρών, σε μια κατάμεστη αίθουσα όπου με το τηλεχειριστήριο ανά χείρας ανάμενε ο καθένας υπομονετικά τη σειρά του στο τουρνουά Tekken. Λίγο πιο πέρα, γύρω στους 15 υπολογιστές είχαν ήδη παίκτες όπου διαγωνίζονταν σε παιχνίδια MOBA (Multiplayer Online Battle Arena Games). Για τους πιο «σκακιστικούς» χαρακτήρες, σε μια διπλανή αίθουσα, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός Hearthstone, ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια καρτών.

Artists

Στην κεντρική αίθουσα, ένα μικρό πανηγύρι βρισκόταν σε εξέλιξη. Καλλιτέχνες κάθε είδους παρουσίαζαν τα έργα τους. Χρώματα και πινελιές ενός φαντασμαγορικού κόσμου συνέθεταν ακόμα πιο πολύ το μαγικό του χώρου. Στον ίδιο χώρο, είχαν βρεθεί και ηθοποιοί από την γνωστή σειρά Game of Thrones και μοίραζαν αυτόγραφα. Παράλληλα, περίπτερα από μαγαζάκια του χώρου διέθεταν στο κοινό αναμνηστικά δώρα. 

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

X