ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:51
 

Αναζητείται αρχειακό υλικό για τη Μονή Αγίας Νάπας

Η Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κάνει ανοικτό κάλεσμα προς όλους να προσφέρουν

Newsroom K

Μία ενδιαφέρουσα ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου σχετικά με τη μονή της Αγίας Νάπας. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανακοίνωση της Μητρόπολης γίνεται κάλεσμα προς όλους να προσφέρουν αρχειακό υλικό που αφορά την παλαιά και νεότερη ιστορία της αρχαίας Μονής της Αγίας Νάπας. Το συλλεχθέν υλικό θα αποτελέσει εξαιρετικά χρήσιμο βοήθημα στις επιστημονικές μελέτες και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανάδειξη του σημαντικού αυτού ιστορικού μνημείου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Φωτογραφιες, έγγραφα και βίντεο

Το υλικό μπορεί να είναι φωτογραφίες και βίντεο είτε της μονής κτιριακά (εσωτερικά και εξωτερικά) είτε γεγονότων που έλαβαν χώρα τις τελευταίες δεκαετίες (βαπτίσεις, γάμους, γιορτές, κ.λπ.) και αποτυπώνουν τόσο την εκκλησιαστική ζωή της Μονής, τη δράση και προσφορά της στα κοινά (π.χ. λειτουργία σχολείου, Συνεδριακού κέντρου κ.ά.), όσο και την κοινωνική ζωή.


Όσοι κατέχουν υλικό ή/και πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τη Μητρόπολη ηλεκτρονικά στα pndiaconia@imconstantias.org.cy και pnd.imc@gmail.com, και τηλεφωνικώς στα 23812456/457.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

X