ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η προσωπική ευτυχία του ατόμου σε ένα βιωματικό σεμινάριο

Η κ. Δέσποινα Νικόλα παρουσιάζει το βιβλίο της «Τόλμησε και ζήσε. Η ευτυχία ξεκινά.»

Newsroom K

Η Δέσποινα Νικόλα είναι μια γυναίκα η οποία αφηγείται μέσα από τις δικές τις εμπειρίες τα μυστικά που οδηγούν στην προσωπική ευτυχία του ατόμου. Αυτά και άλλα πολλά στο βιβλίο “Dare to begin. The process of healing” ή στο ελληνικό του μετάφρασμα «Τόλμησε και ζήσε. Η ευτυχία ξεκινά.» Το βιβλίο ήταν μόνο η αρχή για να της δώσει την ώθηση που χρειαζόταν για να τολμήσει και η ίδια αυτό το ταξίδι.

Το βιβλίο της Δέσποινας Νικόλα “Τόλμησε και Ζήσε” θα παρουσιαστεί στις 17 Μαίου 2017. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει εν είδη σεμιναρίου για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν όσα έχει να πει η συγγραφέας.

Η Δέσποινα γενήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ζηλανδία, ολοκλήρωσε ένα πτυχίο στην Αγγλική φιλολογία και από νεαρή ηλικία διαμένει στην Κύπρο όπου και παντρεύτηκε. Ο γάμος της αποτυχημένος αλλά αυτό δεν αποτέλεσε κανένα εμπόδιο στο να ευτυχίσει. Αφού άνοιξε το δικό της Φροντηστήριο Αγγλικών, αποφάσισε να διευρύνει τους ορίζοντες της στο ευρύτερο πεδίο της ψυχολογίας όπου και απέκτησε πτυχίο. Τώρα κατάλαβε το μυστικό της ζωής, ότι η ευτυχία βρίσκεται πάντα μέσα στο άτομο και θέλει να μοιραστεί με τον καθένα από εμάς ξεχωριστά τη συνταγή της ευτυχίας.

Παραδίδει σεμινάρια τα οποία πραγματεύονται την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων στη ζωή κάποιου και την επίλυση τους καθώς επίσης δίνει βήμα προς βήμα τις συμβουλές για να αναλάβει κανείς τα ηνία της ζωής του.

Σύμφωνα με την αξιόλογη σεναριογράφο Δέσποινα Νικόλα, η απογοήτευση, μια δύσκολη κατάσταση ή ακόμα και ένας χωρισμός, δημιουργούν το απόλυτο χάος στο μυαλό του ατόμου. Οι σκέψεις του μυαλού δε αποτελούν ένα ισχυρό όπλο μιας προσωπικότητας. Πράγμα που καθιστά αδύνατη την όποιαδήποτε επικοδομητική λειτουργία του σε περιόδους κρίσεως.

Η σωστή διαχείριση και οργάνωση των χαοτικών αυτών καταστάσεων οδηγούν στην λύτρωση του ατόμου, σωματικά και ψυχολογικά επιτρέποντας του να αναθεωρίσει τη ζωή και να την απολαύσει όπως άλλωστε της αρμόζει. Το να πάρει κανείς μια τόσο μεγάλη απόφαση αποτελεί ένδειξη αποφασιστικότητας αλλά συνάμα και δυσκολίας.

Η απόφαση μπορεί να είναι στιγμιαία ή και καθοριστική. Αυτό πάλι εξαρτάται από τον τρόπο θέασης της κατάστασης από ξεχωριστά μάτια. Οι αποφασισμένοι θα πετύχουν τον στόχο τους έχοντας ως σύμμαχο τους τη σωστή στρατηγική, τη συγκέντρωση και φυσικά την αφοσίωση σε αυτόν.

Χώρος: Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία (περιοχή ΡΙΚ)

Ώρα: 6.00 μ.μ.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση