ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συναυλία των Βelua στη σκηνή Εναλλάξ

H Λουβάνα Δίσκοι παρουσιάζει τον πρώτο δίσκο τους Αs Good a Time as Any

Δελτίο Τύπου

Οι Belua σχηματίστηκαν πριν από ενάμιση χρόνο και μετά από αρκετές εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένων και των Φεστιβάλ Φέγγαρος 2014 και 2015 παρουσιάζουν την πρώτη τους δουλειά με τίτλο «Αs Good A Time As Any». Ο δίσκος περιλαμβάνει δέκα αυθεντικά κομμάτια γραμμένα από τη Μικαέλα Τσαγγάρη και τη Ζάρα ντερ Αρακελιάν. Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει με συναυλία των Belua όπου θ' ακουστούν τραγούδια του δίσκου.

Το ύφος του γκρουπ είναι ποπ-ροκ, ενώ υπάρχουν και έντονα στοιχεία από blues, psychedelic και folk. Οι συνθέσεις των Belua περιλαμβάνουν από τραγούδια σε σύνθετες φόρμες και μονά μέτρα, σε μπαλάντες και χορωδιακά acappella, διατηρώντας πάντοτε μια απλότητα στην ενορχήστρωση που δεν απομακρύνεται καθόλου από τον ζωντανό ήχο της μπάντας.

Τους Belua αποτελούν οι Ζάρα Ντερ Αρακελιάν, Φωνή, Μικαέλα Τσαγγάρη κιθάρα, Αφροδίτη Νικολάου, μπάσο και Μαριάννα Μουμτζή, τύμπανα.

O δίσκος ηχογραφήθηκε με παραγωγό και ηχολήπτρια τη Μικαέλα Τσαγγάρη στο στούντιο eleven63 και τα γραφικά είναι της Ζάρα Ντερ Αρακελιαν. Επιπλέον χρέη παραγωγού εκτέλεσαν οι Belua, ο Μάριος Μιχαήλ και ο Ορέστης Σάββα, ενώ τις μίξεις ανέλαβε ο Αντρέας Τραχωνίτης. Το μάστερινκ επιμελήθηκε στην Αθήνα ο Γιάννης Χριστοδουλάτος.  Το κομμάτι «Change» είναι ήδη διαθέσιμο στο Youtube, όπως και το βίντεο του δεύτερου single «Μοther».

Μουσική Σκηνή Εναλλάξ, οδό Αθηνάς 16-17, Λευκωσία, ώρα έναρξης στις 9:30. Εισιτήρια προς 10 ευρώ.

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

X