ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι Burger Project τραγουδούν για μικρούς και μεγάλους

Έρχονται στο Θέατρο Ριάλτο με δύο διαφορετικές παραστάσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι Burger Project με δύο διαφορετικές παραστάσεις, έρχονται στο Θέατρο Ριάλτο. Η πρώτη έχει διαδραστικό χαρακτήρα και αποτείνεται σε παιδιά από 3 χρόνων και άνω. Η δεύτερη απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες και χαρακτηρίζεται και πάλι από τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που διακρίνει το σχήμα.


Αναλυτικά οι παραστάσεις

Σάββατο 14/5 στις 17:00 (90’)

«Μαμά, θα κάνω μπάντα!»

Μια διαδραστική, μουσική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας, στη διάρκεια της οποίας οι Burger Project μπολιάζουν τους μικρούς τους φίλους με τον ιό της μουσικής και τους μεταδίδουν τη μαγεία του ρυθμού, σε μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής αλλά και τα διαδραστικά μουσικά και κινητικά παιχνίδια είναι κάποια από τα δρώμενα που δίνουν ερεθίσματα και διεγείρουν την παιδική φαντασία. Η παράσταση ντύνεται με μπόλικη θεατρικότητα, αυθορμητισμό και γέλιο ενώ τα πρωτότυπα τραγούδια των Burger κλέβουν ολοένα και περισσότερες παιδικές καρδιές.
Με τη συνεργασία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Σάββατο 14/5 στις 20:30 (120’)
«Burger Project LIVE»

Το πιο ευρηματικό σχήμα της ελληνικής επικράτειας ανακατεύει με αχαλίνωτο ρυθμό τις μουσικές αναμνήσεις μιας ολόκληρης γενιάς, διασκευάζοντας διαμάντια από το swing ως το punk, από τη disco ως την country και κλασσικές επιτυχίες του Ελληνικού ρεπερτορίου.


Πού/Πότε: Θέατρο Ριάλτο, Σάββατο 14 Μαϊου, 17:00 και 21:30.

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77777745, E-tickets: www.rialto.com.cy

 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση