ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Oι Minus One στο 11ο Κύπρο-Ρωσικό Φεστιβάλ

Το φεστιβάλ επιδιώκει ενδυναμώσει τους δεσμούς φιλίας μεταξύ Ρώσων και Κυπρίων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Όμιλος Vestnik Kipra, θέλοντας να διατηρήσει και να ενδυναμώσει τους δεσμούς φιλίας μεταξύ Ρώσων και Κυπρίων διοργανώνει για 11η χρονιά, στις 4-5 Ιουνίου, το Κυπρο-Ρωσικό Φεστιβάλ, μια πολιτισμική γιορτή που προσφέρει πλούσιο θέαμα και πολλή διασκέδαση.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κήπο Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού, τις αρχές της πόλης της Μόσχας και τη Ρώσικη Πρεσβεία στην Κύπρο. Το φεστιβάλ αναμένεται να προσελκύσει και φέτος περισσότερους από 12.000 επισκέπτες απ' όλη την Κύπρo.

Οι διοργανωτές θέτουν και φέτος πολύ ψηλά τον πήχη της διοργάνωσης με σκοπό η κάθε επίσκεψη να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία με πρωτότυπες δραστηριότητες για τον καθένα. Στο Φεστιβάλ θα υπάρχουν δύο σκηνές όπου θα εναλλάσσονται καλλιτέχνες με συνολικό πρόγραμμα 16 ωρών! Επίσης, ξεχωριστή θέση έχει στο φεστιβάλ κάθε χρόνο ο Αγώνας Δρόμου με τακούνια αλλά και η ενδιαφέρουσα έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών, η έκθεση Κυπρίων και Ρώσων καλλιτεχνών, οι παιδότοποι και οι δραστηριότητες για παιδιά αλλά και όλες οι μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται είτε από ομάδες είτε από μεμονωμένα άτομα.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων του Κυπρορωσικού Φεστιβάλ αποτελεί για φέτος η εμφάνιση του αγαπημένου συγκροτήματος Minus One. Το συγκρότημα που έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη δίνει ραντεβού με όλους τους θαυμαστές του στο Φεστιβάλ την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 9:45 το βράδυ!

Την επίσημη τελετή έναρξης του Κύπρο-Ρωσικού Φεστιβάλ θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο κ. Στάνισλαβ Οσάτσι.

Πότε/πού: 4-5 Ιουνίου, Δημόσιος Κήπος Λεμεσού, ώρα 3:00-11:00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 25590530, 99 715085, 99 449557 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyprusrussianfestival.com

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση