ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μια ξέφρενη βραδιά με Maykel Blanco και τους Maykel Blanco Y su Salsa

Τους υποδέχεται η Πολιτιστική Πρωτεύουσα Πάφος2017 και το Aνοικτό Εργοστάσιο Πολιτισμού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο πλαίσιο του Ανοικτού Εργοστασίου Πολιτισμού και του προγράμματος η Σκηνή που Ταξιδεύει, και η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος2017 παρουσιάζει την εκρηκτικό Maykel Blanco και την μπάντα του MAYKEL BLANCO Y SU SALSA MAYOR.

Ο κορυφαίος μουσικός και τραγουδιστής μαζί με τη 18μελή ομάδα του κάνει περιοδεία σε όλη την Ευρώπη και ένας απ' τους σταθμούς του είναι και η Πάφος και έρχεται για μια μοναδική συναυλία για να μας ξεσηκώσει με ρυθμούς της κουβανέζικης μουσικής.


Maykel Blanco
Ο Maykel Blanco γεννήθηκε στην Αβάνα το 1981. Σε ηλικία μόλις των 12 σπουδάζει κρουστά όργανα ενώ στην ηλικία των 18 δημιουργεί το πρώτο του συγκρότημα, το «La Ley Suprema». Το 2012 έγινε επικεφαλής του Salsa Mayor και γρήγορα έγινε ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της κουβανέζικης μουσικής και η ομάδα του μία από τις πιο καταξιωμένες στον κόσμο!

Η Πάφος καλοσωρίζει μια από τις πιο καταξιωμένες μπάντες τις Κουβανέζικης μουσικής, και μεταμορφώνει την  σε μια μεγάλη σκηνή γεμάτη ενέργεια όπου το κοινό θα μπορεί να χορέψει στους ξέφρενους ρυθμούς της.


Πότε/πού: Τρίτη 28 Ιουνίου, πλατεία  Κάστρου, ώρα έναρξης 8:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες: 2693 2017 & www.pafos2017.eu

 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση