ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καλοκαιρινό Εργαστήρι Τζαζ για μαθητές όλων των ηλικιών

Εκπαιδευτές από το εξωτερικό και την Κύπρο θα καθοδηγήσουν τους μαθητές για έξι μέρες

Δελτίο Τύπου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο θα φιλοξενήσει ένα καλοκαιρινό Εργαστήρι Τζαζ για μαθητές όλων των ηλικιών, επιπέδων και μουσικών οργάνων από τις 10-14 Ιουλίου. Το Εργαστήριο αυτό, που οργανώνεται από το Jazz Education Abroad, είναι το πρώτο του είδους στο νησί. Δέκα καλλιτέχνες και εκπαιδευτές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, τον Λίβανο και την Κύπρο θα καθοδηγήσουν τους μαθητές σε μουσικά μαθήματα και κονσέρτα για έξι μέρες.

Εγγραφές και δοκιμαστικές ακροάσεις θα αρχίσουν το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 11 το πρωί στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε μικρές ομάδες σύμφωνα με το μουσικό τους επίπεδο. Την Πέμπτη 14 Ιουλίου το βράδυ οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τί έχουν μάθει στο Τελικό Κονσέρτο, το οποίο είναι ανοικτό στο κοινό με ελεύθερη είσοδο. Το Κονσέρτο θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Το Εργαστήρι αυτό απευθύνεται σε οιονδήποτε ενδιαφέρεται σε μουσικά γεγονότα ποιότητας, μαθητές, καθηγητές ή γενικά λάτρεις της μουσικής. Πέραν του ότι αποτελεί μια καταπληκτική μουσική ευκαιρία, αυτό το Εργαστήρι θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν ιδέες και να δημιουργήσουν διεθνείς μουσικές φιλίες.

Με συνολικό κόστος €125 οι μαθητές θα επωφεληθούν από μια εξαίρετη μουσική διδασκαλία διάρκειας μίας βδομάδας.

Για εγγραφές καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://music.euc.ac.cy/jazzworkshop ή να εποικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με τον Randy Cole στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση coleRE@state.gov.

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

X