ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

10+2 ταινίες που πρέπει να δείτε φέτος

Οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς, όλες εδώ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το 2016 φυλάει πολλές και ενδιαφέρουσες ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε για κανένα λόγο. Εδώ παρουσιάζουμε τις 12 καλύτερες, το top of the top, ταινίες τρόμου, κωμωδίες, ρομαντικές ιστορίες και πολύ, πάρα πολύ φαντασία θα μας περιμένει στις σκοτεινές αίθουσες καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάρ'τε χαρτί και μολύβι:

1. Deadpool

O Ryan Reynolds πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη ταινία «Deadpool», βασισμένη στον ομώνυμο ήρωα της Marvel. Ο Wade Wilson δέχεται να λάβει μέρος σε ένα πείραμα, ελπίζοντας πως αυτό θα θεραπεύσει τον καρκίνο που τον βασανίζει. Το πείραμα τον αφήνει με δυνατότητα γρήγορης ανάρρωσης, παραμορφωμένο δέρμα, θολωμένο μυαλό και… ιδιαίτερο χιούμορ. Τώρα ο Wilson κυνηγά τον άνθρωπο που ευθύνεται για αυτή του την κατάσταση. Το «Deadpool» ξεκινά την κινηματογραφική του πορεία από τις 12 Φεβρουαρίου.

2. Pride and Prejudice and Zombies

Η γνωστή ιστορία της Jane Austen παίρνει νέα τροπή. Μια μυστηριώδης ασθένεια μαστίζει την Βρετανία του 19ου αιώνα. Η χώρα πλέον κατακλύζεται από ζόμπι. Ηρωίδα η Elizabeth Bennet, είναι άριστη γνώστης πολεμικών τεχνών, γι’ αυτό συμμαχεί με τον Mr. Darcy για να σώσει τη χώρα και να εξαφανίσει τα ζόμπι. Να σημειωθεί πως η ταινία χαρακτηρίζεται ως «κωμωδία τρόμου». Η πρεμιέρα θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου. 

3. The Jungle Book

Ο Mowgli, ο αγαπημένος ήρωας που έγινε γνωστός από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Το Βιβλίο της Ζούγκλας», παίρνει σάρκα και οστά. Η Disney είναι και πάλι πίσω από την παραγωγή αυτής της εκδοχής. Το ολοκαίνουργιο «Βιβλίο της Ζούγκλας» είναι λίγο πιο σκοτεινό, λίγο πιο αληθινό και με φωνές μεγάλων αστέρων όπως οι Bill Murray, Idris Elba, Scarlett Johansson, Christopher Walken και Lupita Nyong’o. Κυκλοφορεί στις 15 Απριλίου.

4. Bridget Jones’s Baby

Η Bridget Jones επιστρέφει στους κινηματογράφους, στις 16 Σεπτεμβρίου, δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία ταινία. Στο «Bridget Jones’s Baby», η πρωταγωνίστρια στα 43 της χρόνια ανακαλύπτει πως είναι έγκυος ,αλλά δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας. Η Renee Zellweger και ο Colin Firth δίνουν το «παρών» τους και στη νέα ταινία ενώ νέα προσθήκη στο καστ είναι ο Patrick Dempsey, στο ρόλο του εκατομμυριούχου Jack Qwant.

5. X-Men Apocalypse

Η νέα και πολυαναμενόμενη ταινία της σειράς «X-Men» φαντάζει και η «μεγαλύτερη» απ’ όλες. Ο αρχαιότερος και δυνατότερος «μεταλλαγμένος» ακούει στο όνομα Apocalypse και ξυπνά μετά από αιώνιο ύπνο. Σκοπός του να αφανίσει την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει μια νέα τάξη μεταλλαγμένων. Η τελευταία ταινία της νέας τριλογίας κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαϊου και η αγωνία των φαν έχει φτάσει στο απόγειο.

6. Fantastic Beasts and Where to Find them

Στον κόσμο του Harry Potter, o Newt Scamander (που υποδύεται ο Eddie Redmayne) κουβαλά μια βαλίτσα που μέσα της στεγάζει διάφορα επικίνδυνα πλάσματα. Όταν αυτά δραπετεύουν, οι Αρχές κυνηγούν τον Newt και η κατάσταση απειλεί για ακόμα μια φορά τις σχέσεις μεταξύ της κοινότητας των μάγων και των ανθρώπων. Στις 18 Νοεμβρίου, η φανταστική αυτή ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και μοιάζει έτοιμη να ακολουθήσει την επιτυχημένη πορεία του Harry Potter.

7. Suicide Squad

H ταινία αυτή είναι γνωστή αφού είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Μια μυστική κυβερνητική υπηρεσία επιστρατεύει τους χειρότερους κακοποιούς του κόσμου για να δημιουργήσει μια ειδική ομάδα δράσης που θα αναλαμβάνει τις πιο δύσκολες και σκοτεινές υποθέσεις, με αντάλλαγμα λίγη επιείκεια στην ποινή τους. Στους κινηματογράφους στις 5 Αυγούστου.

8. Ghostbusters

Η γνωστή και αγαπημένη ιστορία των «Ghostbusters» επιστρέφει αλλά αυτή τη φορά, η ομάδα εξολόθρευσης φαντασμάτων είναι μόνο γυναίκες. Όταν φαντάσματα κατακλύζουν το Μανχάταν, η Erin Gilbert (Kristen Wiig), η Abby Yates (Melissa McCarthy) και η υπόλοιπη ομάδα ξεκινούν μια επιχείρηση διάσωσης του κόσμου. Στις 15 Ιουλίου, οι «Ghostbusters» επιστρέφουν!

9. The BFG

Ο Steven Spielberg παρουσιάζει ένα πολύ ιδιαίτερο παραμύθι. Η Sophie και ο μεγάλος φιλικός γίγαντας (Big Friendly Giant) ξεκινούν μια περιπέτεια για να σταματήσουν τους ανθρωποφάγους γίγαντες που απειλούν τον κόσμο. Η Walt Disney επιστρέφει με ακόμα ένα συναρπαστικό παραμύθι την 1η Ιουλίου. 

10. Doctor Strange

Ο Benedict Cumberbatch σε έναν διαφορετικό ρόλο. Ο Stephen Strange είναι ένας από τους καλύτερους νευροχειρούργους του κόσμου. Μετά από ένα αυτοκινητικό ατύχημα, ξυπνά με μερικές ιδιαίτερες ικανότητες. Ένας μάγος τον παίρνει υπό την προστασία του και αρχίζει να του δείχνει πώς να προστατεύσει τον κόσμο από το κακό. Κυκλοφορεί στις 4 Νοεμβρίου.

10 + 1. Batman V. Superman: Dawn of Justice

Η ταινία που συζητήθηκε για διάφορους λόγους, κυρίως για την επιλογή του Ben Affleck στον ρόλο του Batman, σχεδόν έφτασε. Οι δύο μεγαλύτεροι υπερήρωες στέκονται ο ένας ενάντια του άλλου μέχρι που πρέπει να συμμαχήσουν κατά του Lex Luthor και υπέρ του Μανχάταν, με τη βοήθεια της Wonder Woman. Στις 25 Μαρτίου θα δούμε το «Batman V. Superman: Dawn of Justice».

10 + 2. The Witch

Τον 17ο αιώνα, μια οικογένεια Πουριτανών ζεί μόνη της στην άκρη της επαρχίας στη Νέα Αγγλια. Όταν ο ανήλικος γιος εξαφανίζεται, η κόρη υποψιάζεται μαγεία. Τότε η οικογένεια ξεκινά μια περιπέτεια αναζήτησης με στόχο να βρουν τον γιο τους αλλά δεν ξέρουν πως μαύρη μαγεία είναι ήδη στο σπίτι τους και προσπαθεί να τους διαλύσει. Η πολλά υποσχόμενη ταινία τρόμου ξεκίνησε την πορεία της από φεστιβάλ και αναμένεται να ξεκινήσει προβολές στον κινηματογράφο από 11 Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X