ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Γούντι Άλεν συνεργάζεται με την Άμαζον

Ο 80χρονος αστέρας υπογράφει και δεύτερη συμφωνία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

της Ιωάννας Σκορδή

Ο Γούντι Άλεν υπογράφει και δεύτερη συμφωνία με την Άμαζον. Ο διάσημος σκηνοθέτης προτίθεται να σκηνοθετήσει μία ρομαντική κωμωδία, την οποία θα έχουν το προνόμιο να απολαύσουν οι πελάτες (prime customers) της εταιρείας. Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι γνωστοί ηθοποιοί Steve Carell, Blake Lively and Kristen Stewart. Δεν έχει ακόμα βρεθεί τίτλος για την ταινία, αλλά η ταινία θα διαδραματίζεται το 1930.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γούντι Άλεν έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με την γνωστή εταιρεία-κολοσσό. Πρόκειται για μία δική του τηλεοπτική σειρά, η οποία θα προβάλλεται διαδικτυακά στους πελάτες της Άμαζον, διά της υπηρεσίας του Prime Streaming.
Όσο για την ταινία του πασίγνωστου σκηνοθέτη και ηθοποιού, πρόκειται να προβληθεί αυτό το καλοκαίρι. Η Άμαζον σκοπεύει να προωθήσει το φιλμ πρώτα με κινηματογραφική πρεμιέρα και έπειτα η ταινία θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες της.

Η δε τηλεοπτική σειρά του Άλεν θα αρχίσει να προβάλλεται αργότερα αυτή την χρονιά και θα πρωταγωνιστούν οι Elaine May και Miley Cyrus. Πρόκειται να είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά του 80χρονου αστέρα.

Η Άμαζον προβαίνει σε αυτές τις κινήσεις για να συγχρονιστεί με το Netflix και την ταχέως ανταπτυσσόμενη δημοτικότητά του, με σειρές όπως το «House of Cards» και «Orange is The New Black» .

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση