ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα «Star Wars» προσλαμβάνουν προσωπικό!

Εάν χρειάζεσαι δουλειά, μπορείς και εσύ να αποταθείς στη Δύναμη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Είσαι, μήπως, άνεργος; Επιπλέον, μήπως είσαι μεγάλος φαν των ταινιών «Star Wars»; Θέλεις, μήπως, και εσύ να προστεθείς στη Δύναμη και να βιώσεις από κοντά την πλοκή και τους πρωταγωνιστές των αγαπημένων σου ταινιών και να αποκτήσεις πολλές καινούριες και ανατρεπτικές εμπειρίες;

Τότε, να η ευκαιρία σου! Θα πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό, μιας και η εταιρεία-κολοσσός παραγωγής LucasFilm, η εταιρεία που κρύβεται πίσω από τις πασίγνωστες ταινίες «Star Wars» και «Indiana Jones», χρειάζεται καινούριο προσωπικό και οι αιτήσεις είναι, αυτή τη στιγμή, ανοικτές!

Το στούντιο της διάσημης εταιρείας παραγωγής ταινιών που εδράζεται στο San Francisco έχει πάνω από 40 διαθέσιμες θέσεις εργασίας πάνω σε μία πλειάδα από επαγγελματικούς τομείς, από κομπάρσους και ειδικούς φωτογραφίας μέχρι υπεύθυνους μάρκετινγκ και σχεδιαστές βιντεοπαιχνιδιών!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η LucasFilm δημιουργήθηκε το 1971 από τον πασίγνωστο κινηματογραφιστή George Lucas και αγοράστηκε από την Disney το 2012. Εκείνη την περίοδο πολλά από τα γραφεία της εταιρείας μεταφέρθηκαν στο San Francisco. Η τελευταία εξαιρετικά μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της εταιρείας ήταν το φετινό «Star Wars: The Force Awakens», το οποίο αναδείχθηκε απέφερε πολύ μεγάλα κέρδη στους παραγωγούς, αφού όλοι οι φαν των ταινιών το περίμεναν με μεγάλη επιτυχία και η ταινία κατάφερε να πωλήσει εξαιρετικά μεγάλο αριθμό εισιτηρίων, ενώ οι λάτρεις του «Star Wars» έχουν τώρα να περιμένουν με ανυπομονησία το «Star Wars Episode VII».

 

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ