ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο «Ιντιάνα Τζόουνς» επιστρέφει για πέμπτη φορά στις αίθουσες

Χάρισοντ Φορντ και Στίβεν Σπίλμπεργκ ενώνουν τις δυνάμεις τους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο 73χρονος ηθοποιός σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς του ρόλους

Η εταιρεία Walt Disney Pictures έχει επισήμως ανακοινώσει ότι ο Χάρισοντ Φορντ αναμένεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως Ιντιάνα Τζόουνς (Indiana Jones), για την πέμπτη περιπέτεια του ομώνυμου χαρακτήρα. Η νέα ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Ιουλίου 2019. Μαζί με τον Φορντ, επιστρέφει και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος θα σκηνοθετεί τη, μέχρι τώρα, άτιτλη νέα ταινία.

Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι βετεράνοι Κάθλιν Κένεντι και Φρανκ Μάρσαλ. Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Walt Disney Studios, Άλαν Χορν, «Ο Ιντιάνα Τζόουνς είναι ένας από τους σπουδαιότερους ήρωες της κινηματογραφικής ιστορίας και ανυπομονούμε να τον επαναφέρουμε στη μεγάλη οθόνη το 2019». Συνεχίζοντας, τόνισε πως «Είναι σπάνιο να έχουμε έναν τέτοιο συνδυασμό σκηνοθέτη, παραγωγών, ηθοποιού και ρόλου και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότεροι ενθουσιασμένοι».

Οι τέσσερις προηγούμενες ταινίες του «Ιντιάνα Τζόουνς», που ήταν δημιούργημα του Τζορτζ Λούκας, έχουν φέρει έσοδα σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

 

 

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση