ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο «Γάμος αλά Ελληνικά 2» διχάζει τους κριτικούς

Η συνέχεια της αγαπημένης ταινίας βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η αναμενόμενη αμερικανική ταινία, σε σκηνοθεσία Κερκ Τζόουνς και με τους Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ και Μάικλ Κονσταντάιν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επέστρεψε στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες μετά από δεκατέσσερα χρόνια. 

Σύμφωνα με την πλοκή της νέας ταινίας, ενώ η Τούλα ανησυχεί μήπως η κόρη της Πάρις διαλέξει πανεπιστήμιο μακριά από το σπίτι τους, θα βρεθεί στη μέση της απρόβλεπτης διαμάχης που θα ξεσπάσει ανάμεσα στους γονείς της, όταν εκείνοι διαπιστώσουν πως ο προ πεντηκονταετίας γάμος τους είναι άκυρος.

Παρά τις αξιόλογες προσπάθειες σκηνοθέτη και πρωταγωνιστών, η ταινία απέσπασε διφορούμενες κριτικές εκ μέρους τόσο των κινηματογραφόφιλων όσο και των κριτικών του κινηματογράφου. Συγκεκριμένα, κριτικοί και κοινό έκαναν λόγο για «ξαναζεσταμένα αστεία» και «βαριεστημένες ερμηνείες».

Σύμφωνα με την άποψη της μεριάς αυτής της κριτικής, η δεύτερη συνέχεια της γνωστής ταινίας υστερεί κατά πολύ σε σχέση με την πρώτη τόσο στο σενάριο όσο και στις ερμηνείες. Από την άλλη, υπάρχει και η αντίθετη άποψη στην κριτική, αυτών δηλαδή που κάνουν λόγο για μία «φιλότιμη» προσπάθεια, αναγνωρίζοντας ότι στην ταινία υπάρχουν «εύστοχα αστεία».

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση