ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Μελίσα ΜακΚάρθι είναι το νέο «αφεντικό» του κινηματογράφου

Πρωταγωνιστεί στην κωμωδία που αποδεικνύεται τεράστια εισπρακτική επιτυχία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε σκηνοθεσία Μπεν Φαλκόνε και με τους Μελίσα MακΚάρθι, Kρίστεν Mπελ, Πίτερ Nτικλέιτζ, Κάθι Μπέιτς και Πάρκερ Γιανγκ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η κωμωδία «The Boss» ή ελληνιστί «Το Αφεντικό» υπόσχεται δυνατές στιγμές γέλιου στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με την πλοκή, η ΜακΚάρθι υποδύεται μία πανίσχυρη μεγαλοβιομήχανο που καταδικάζεται σε φυλάκιση για χρηματοπιστωτική απάτη και συγκεκριμένα για υπεξαίρεση χρημάτων. Ενώ παρουσιάζεται αποφασισμένη να επανέλθει δυναμικά μετά την αποφυλάκισή της, δείχνοντας το καλοσυνάτο της πρόσωπο, αυτοί, που αδικήθηκαν από αυτήν στο παρελθόν διαφωνούν.

Έτσι, δεν παρουσιάζονται πρόθυμοι να συγχωρήσουν και να ξεχάσουν, οδηγώντας τους πρωταγωνιστές σε ιλαροτραγικές καταστάσεις.
Ακόμα και εάν η κριτική που δέχθηκε η ταινία από τους επαγγελματίες κριτικούς δεν ήταν και η καλύτερη, αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο κινηματογραφικό εγχείρημα της ΜακΚάρθι αγκαλιάστηκε από τους λάτρεις του είδους με μεγάλο ζήλο.

Μάλιστα, η επιτυχία της ταινίας ήταν τέτοια, ώστε ο αριθμός των εισιτηρίων κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τη νέα ταινία του Σούπερμαν και Μπάτμαν, «Batman v Superman: Dawn of Justice».
Η κωμική ηθοποιός έχει χαρακτηριστεί μία από τις σπουδαιότερες της γενιάς της, με μεγάλο ταλέντο και ιδιαίτερη προσωπικότητα, στοιχεία που την έχουν κάνει να ξεχωρίσει.

Μάλιστα, πρόσφατα η ΜακΚάρθι παρέλαβε το βραβείο «Comedic Genius» (Κωμική Ιδιοφυία) στα MTV Movie Awards 2016, τονίζοντας στην ομιλία της το αξιόλογο έργο προγενέστερων γυναικών, σπουδαίων κωμικών ηθοποιών.

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X