ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα Χελωνονιτζάκια επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη

Αρχές Ιουνίου η ταινία αναμένεται στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε σκηνοθεσία Ντέιβ Γκριν και με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Μέγκαν Φοξ, Στιβ Άλεν, Τάιλερ Πέρι, Λόρα Λίνεϊ, Νόελ Φίσερ και Στίβεν Αμέλ, τα αγαπημένα Χελωνονιτζάκια επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές του Ιούνη. Η αναμενόμενη ταινία φέρει τον τίτλο «Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows» ή στα ελληνικά «Χελωνονιτζάκια 2» και σε αυτήν αναμένονται και πάλι τα πρωταγωνιστήσουν τα τέσσερα Χελωνοντζάκια, Λεονάρντο, Ντονατέλο, Ραφαέλ και Μικελάντζελο. 

Με τις νέες περιπέτειές τους, μετά από την πρώτη ταινία του 2014, ο σκηνοθέτης Γκριν δημιουργεί μία νέα ταινία, η οποία έχει στοιχεία δράσης, περιπέτειας, κωμωδίας, φαντασίας και επιστημονικής φαντασίας.

Σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας, ο Σενσέι Σρέντερ, ο οποίος στο τέλος της πρώτης ταινίας είχε συλληφθεί, καταφέρνει να αποδράσει κατά τη μεταφορά του σε μία νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας. Αφού μεταβαίνει σε άλλη διάσταση μέσω του ανοίγματος μιας πύλης, επιστρέφει έχοντας συλλάβει ένα διαβολικό σχέδιο για να κατακτήσει την πόλη.

Με συνεργάτη τον Κρανγκ και δύο μικροαπατεώνες που μεταμορφώνονται στην πορεία σε μεταλλαγμένα ζώα, ο Σρέντερ προσπαθεί τα πραγματοποιήσει το σχέδιό του.

Για να τον αποτρέψουν, τα Χελωνονιτζάκια συνεργάζονται για ακόμα μία φορά με την όμορφη δημοσιογράφο Έιπριλ και τον εικονολήπτη Βερν Φένγουικ, καθώς επίσης και τον Κέισι Τζόουνς, τιμωρό που φέρει μάσκα χόκεϊ.

Η ταινία αναμένεται στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Ιουνίου 2016 και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους λάτρεις των ταινιών δράσης με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα τέσσερα Χελωνονιτζάκια.

 

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση