ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«The Conjuring 2» (Το Κάλεσμα 2): ο τρόμος επιστρέφει

Έρχεται σύντομα στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες η δεύτερη ταινία τρόμου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάν και με τους ηθοποιούς Βέρα Φαρµίγκα, Πολ Γουίλσον, Φράνσις Ο’ Κόνορ, Μάντισον Γουλφ, Λόρεν Εσπόζιτο και άλλους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η ταινία τρόμου «The Conjuring 2» (Το Κάλεσμα 2) αναμένεται στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες με ανυπομονησία από τους λάτρεις του είδους.

Μετά από τη σημαντική κινηματογραφική επιτυχία της πρώτης ταινίας «The Conjuring» (2013), η δεύτερη ταινία έρχεται στις αίθουσες υποσχόμενη και αυτή ρίγη συγκίνησης και τρόμου στους απανταχού λάτρεις του είδους.

Η πλοκή της αναμενόμενης ταινίας φέρνει και πάλι στο πρωταγωνιστικό προσκήνιο τους δύο διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν. Έχοντας καταφέρει στην πρώτη ταινία να βοηθήσουν μία οικογένεια στον αγώνα της εναντίον ενός ισχυρού φαντάσματος του στοίχειωνε την οικία τους, τώρα ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες, προσπαθώντας να λύσουν ένα νέο μυστήριο.

Το μυστήριο αυτό έχει να κάνει και πάλι με ένα τρομακτικό πνεύμα, ίσως στην πιο τρομακτική περίπτωση της καριέρας τους. Στόχος τους αυτή τη φορά είναι να βοηθήσουν μία ανύπανδρη μητέρα, η οποία μεγαλώνει μόνη της τα τέσσερα παιδιά της, διώχνοντας μακριά τα κακά πνεύματα, τα οποία στοιχειώνουν το σπίτι της.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε για ακόμη μία φορά τους αξιόλογους ηθοποιούς Βέρα Φαρμίγκα, η οποία ήταν μάλιστα υποψήφια και για Όσκαρ, καθώς και τον Πάτρικ Γουίλσον. Αυτή τη φορά, η πλοκή της νέας ταινίας θέλει τους δύο δαιμονολόγους να μεταβαίνουν στο βόρειο Λονδίνο, όπου πραγματοποιούνται οι νέες περιπέτειές τους.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Τζέιμς Γουάν, ο οποίος άφησε εξαιρετικές κριτικές κατά το παρελθόν στο σκηνοθετικό πηδάλιο διαφόρων ειδών ταινιών, όπως για παράδειγμα της ιδιαίτερα πετυχημένης με βάση τις κριτικές ταινίας «Furious 7».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση