ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Η Συμμορία των Μάγων 2»: οι θαυματοποιοί και πάλι στην οθόνη

Οι τέσσερις μάγοι σε μία ακόμα μαγική παράσταση με την τέχνη των ψευδαισθήσεων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με σκηνοθέτη τον Τζον Εμ. Τσου και με σεναριογράφο τον Εντ Σόλομον, η δεύτερη συνέχεια της ταινίας «Η Συμμορία των Μάγων» (Now you see me) επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη της Κύπρου, στις 9 Ιουνίου αυτού του έτους.

Με πρωταγωνιστές μεγάλους αστέρες, όπως τους Ντάνιελ Ράντκλιφ, Μόργκαν Φρίμαν, Λίζι Κάπλαν, Μαρκ Ράφαλο, Τζέσε Άιζενμπεργκ, κ.ά. η ταινία, μετά την πρώτη γνωριμία με το κοινό πριν από τρία χρόνια, το 2013, αποτελεί την επιστροφή των τεσσάρων μάγων, με τις νέες περιπέτειές τους.

Οι τέσσερις θαυματοποιοί επιστρέφουν στον κινηματογράφο, υποσχόμενοι ακόμα μία μαγική παράσταση. Η πλοκή της ταινίας αυτή τη φορά τους θέλει να σταματούν την παράστασή τους εξαιτίας ενός συμβάντος, που τους αναγκάζει να φυγαδευτούν και έτσι από τη Νέα Υόρκη στην οποία βρίσκονται, σύμφωνα με την πλοκή, καταλήγουν στην Κίνα.

Συγκεκριμένα, η ταινία τοποθετείται χρονικά έναν χρόνο αφότου νίκησαν, κατά την προηγούμενη ταινία, το FBI. Σκοπός της παράστασής τους αυτή τη φορά είναι να βγάλουν στη φόρα τις ανέντιμες πρακτικές ενός μεγάλου παράγοντα της τεχνολογίας. Πρόκειται για τον Γουόλτερ Μέιμπρι, ο οποίος απειλεί την ομάδα για να αναλάβουν μία μεγάλη ληστεία. Η ομάδα, λοιπόν, προσπαθεί να καθαρίσει το όνομά της, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

Η νέα μαγική περιπέτεια των «τεσσάρων καβαλάρηδων» εξερευνάει για μία ακόμη φορά τα όρια της τέχνης των ψευδαισθήσεων, με τους τέσσερις μάγους να ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση