ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Warcraft», μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς

Βασισμένη στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι, έρχεται για να συναρπάσει

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στις 16 Ιουνίου αναμένεται και στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες με ανυπομονησία από τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών η ταινία «Warcraft», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι. Σε σκηνοθεσία Duncan Jones και με πρωταγωνιστές ονόματα όπως τους Ben Foster, Paula Patton καιTravis Fimmel, η ταινία, η οποία δέχθηκε αρκετά καλές κριτικές, υπόσχεται να καθηλώσει και να εντυπωσιάσει.

Σύμφωνα με την πλοκή, το ειρηνικό βασίλειο του Aζερόθ βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου. Συγκεκριμένα, δέχεται την επίθεση τρομερών Oρκ πολεμιστών, που εγκαταλείπουν την πατρίδα τους Ντράενορ, που ετοιμάζεται να χαθεί, για να αποικήσουν μία άλλη. Καθώς, λοιπόν, ανοίγει η πύλη που ενώνει τους δύο κόσμους, οι δύο στρατοί έρχονται αντιμέτωποι με τις δικές τους πραγματικότητες. Ο ένας στρατός αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο καταστροφής, ενώ ο άλλος στρατός το ενδεχόμενο της ολοκληρωτικής εξαφάνισης.

Καθώς ξεδιπλώνονται οι εξελίξεις, καταλήγουμε σε μία ταινία περιπέτειας επικών διαστάσεων, στην οποία η επίδειξη δύναμης και ισχύος κυριαρχεί, αναδεικνύοντας το σκληρό πρόσωπο του πολέμου, στις διάφορες εκφάνσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι κριτικοί μέχρι τώρα έχουν περιγράψει με τα καλύτερα λόγια την ταινία, μιλώντας για «εντυπωσιακά» και «επιβλητικά» εφέ. Από την άλλη, υπήρξαν και αυτοί οι κριτικοί που έκαναν λόγο για «αχρείαστες ανατροπές» και «ανούσια φλυαρία».

Ωστόσο, όλοι οι κριτικοί παραδέχονται και συμφωνούν ότι πρόκειται για μία αρκετά ενδιαφέρουσα ταινία, η οποία θα δικαιώσει τους λάτρεις του είδους που την περίμεναν με αρκετή ανυπομονησία. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι η ταινία ήρθε και λίγο καθυστερημένα, μιας και αναμενόταν περίπου ένα εξάμηνο ενωρίτερα από αυτή τη χρονική περίοδο κατά την οποία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Υπενθυμίζεται πως στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία αναμένεται στις 16 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X