ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Central Intelligence»: H νέα κωμωδία με τις χλιαρές κριτικές

Ο «σπασίκλας» και ο «νταής» του σχολείου μεγαλώνουν και συνεργάζονται κατά του εγκλήματος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η νέα κωμική περιπέτεια «Central Intelligence», σε σκηνοθεσία Rawson Marshall Thurber και με πρωταγωνιστές τους Aaron Paul, Dwayne Johnson και Kevin Hart, αναμένεται στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Ιουνίου.
Σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας, κάποτε ήταν ένας σπασίκλας που τον καταδίωκαν οι νταήδες του σχολείου, αλλά μεγαλώνοντας έγινε ένας φονικός πράκτορας της ΣΙΑ.

Τώρα, ο Μπομπ επιστρέφει στον τόπο του μαρτυρίου του για το reunion του γυμνασίου του. Υποστηρίζοντας ότι εργάζεται σε μια αποστολή ύψιστης ασφάλειας, στρατολογεί τη βοήθεια του πάλαι ποτέ μεγάλου του σχολείου, που πλέον είναι ένας απλός λογιστής και νοσταλγεί τα παλιά του μεγαλεία. Πριν καν το καταλάβει, ο λογιστής μπλέκει σε έναν κόσμο γεμάτο πυροβολισμούς, κατασκοπία και προδοσίες, που θα μπορούσε να σκοτώσει και τους δύο τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κριτικές που έχει μέχρι τώρα δεχθεί η ταινία είναι κάπως χλιαρές, αφού δεν έχει καταφέρει να κερδίσει και τις καλύτερες εντυπώσεις. Έτσι, όπως υποστηρίζουν οι κριτικοί, δεν πρόκειται για κακή κωμωδία και έχει μάλιστα και τις ξεκαρδιστικές της στιγμές. Ωστόσο, αρκετοί τη χαρακτήρισαν πως δεν είναι αρκετά έξυπνη και δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ σε κάποια σημεία μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα και υπερβολική. Από την άλλη, οι κριτικοί έκαναν λόγο και για χλιαρές, μέτριες ερμηνείες εκ μέρους των πρωταγωνιστών.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη αίθουσα στις 23 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση