ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Ο θρύλος του Ταρζάν» εκσυγχρονίζεται και συναρπάζει

Μία συναρπαστική ταινία δράσης και περιπέτειας, βασισμένη στον γνωστό μύθο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γέιτς και με πρωταγωνιστές τους Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μάργκοτ Ρόμπι, Κριστόφ Γουόλτζ και Τζον Χερτ έρχεται στα τέλη του μήνα η αναμενόμενη ταινία δράσης και περιπέτειας «Ο θρύλος του Ταρζάν», η οποία θα προβάλλεται και τρισδιάστατη από τους κινηματογράφους.

Η πλοκή μάς τοποθετεί αρκετά χρόνια από τότε που ο άλλοτε γνωστός ως Ταρζάν (Σκάρσγκαρντ) άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή του Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδου του Γκέιστοουκ, µε τη σύζυγό του Τζέιν (Ρόµπι) στο πλευρό του. Στη συνέχεια, προσκαλείται να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης. Αυτό όμως που δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια ιδιαίτερα σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο στρατηγό, Λεόν Ροµ (Γουόλτζ). Τα άτομα που κρύβονται πίσω από τη σκευωρία αυτή δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν ποια πρόκειται να είναι η συνέχεια.

Πρόκειται για μια διαφορετική εκδοχή του μύθου του Ταρζάν, εκδοχή στην οποία δεν έχουμε να κάνουμε με τα κινούμενα σχέδια της Disney, αλλά με μία ταινία περιπέτειας. Στους δε πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε δύο ονόματα ιδιαίτερα αγαπητά στη νεολαία, αυτά του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και της Μάργκοτ Ρόμπι. Ο Σουηδός πρωταγωνιστής είναι γνωστός από το «Τrue Blood», ενώ η πρωταγωνίστρια από το «Ο Λύκος της Wall Street». Σύμφωνα με τις κριτικές, οι δύο πρωταγωνιστές καταφέρνουν να εκσυγχρονίσουν το ειδύλλιο του Ταρζάν και της Τζέιν, καταφέρνοντας να δώσουν μία σύγχρονη συναρπαστική περιπέτεια.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία αναμένεται στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Ιουνίου.

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση