ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κακές οι κριτικές για το γερμανικό θρίλερ «Friend Request»

Μία όμορφη και δημοφιλής φοιτήτρια ξυπνάει μία τρομακτική κατάρα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το γερμανικό θρίλερ «Friend Request», σε σκηνοθεσία Simon Verhoeven και με πρωταγωνιστές τους Alycia Debnam-Carey, Connor Paolo και William Moseley αναμένεται με ανυπομονησία από τους λάτρεις του είδους στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες.

Σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας, η Λόρα είναι μια όμορφη και δημοφιλής φοιτήτρια που ζει μια συνηθισμένη φοιτητική ζωή, με έξαλλες στιγμές, την οποία μοιράζεται με τους φίλους της στο Facebook. Όταν θα αποδεχθεί ένα αίτημα φιλίας από μια μοναχική και εκκεντρική κοπέλα στην τάξη της, τη Μαρίνα, χωρίς να το θέλει, θα θέσει σε κίνηση μια τρομακτική κατάρα.

Μπορεί η ταινία να αναμένεται με ανυπομονησία στην Κύπρο από τους λάτρεις των ταινιών θρίλερ, ωστόσο οι κριτικοί δεν την έχουν υποδεχθεί με καθόλου θετικό τρόπο, μιας και κάνουν λόγο για μια μέτρια ταινία, ανεπιτυχή ως προς τον σκοπό της να σκορπίσει ρίγη συγκίνησης στο κινηματογραφικό κοινό. Η κριτική έκανε επίσης λόγο για την «αποτυχημένη» κατά τη γνώμη της προσπάθεια του Γερμανού σκηνοθέτη να προχωρήσει σε ένα συνονθύλευμα ειδών, παίρνοντας στοιχεία τόσο από την ποπ όσο και από την γκοθ κουλτούρα.

Η ταινία «Friend request» αναμένεται στις αίθουσες των κυπριακών κινηματογράφων στις 14 Ιουλίου 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση