ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ, ο καινούριος Φρανγκεστάιν;

Η Universal καλεί τον διάσημο ηθοποιό να ενσαρκώσει τον ομώνυμο ρόλο στη μεγάλη οθόνη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο διάσημος ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ, ο οποίος έχει ενσαρκώσει κατά το παρελθόν σπουδαίους ρόλους, αφήνοντας εποχή ως ο κακός στον Μποντ, καλείται να ερμηνεύσει ακόμα έναν σημαντικό ρόλο στην καριέρα του.

Πρόκειται για τον ρόλο του Φρανκεστάιν, στον οποίο κατά το παρελθόν έχουν διαπρέψει πολύ σημαντικοί ηθοποιοί, όπως είναι ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο και ο Κρίστοφερ Λι.

Η συγκεκριμένη ερμηνεία του ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η Universal για να αναστήσει τους «καλύτερους» κακούς της φιλμογραφίας που πραγματοποιήθηκε στα στούντιό της.

Διπλό κτύπημα

Αξίζει να σημειωθεί πως φήμες πλανώνται στον αέρα για διπλό κτύπημα από τον γνωστό ηθοποιό, μιας και η εταιρεία παραγωγών Universal έχει ήδη ανακοινώσει πως εκτός από το ριμέικ του Φρανγκεστάιν, πρόκειται να πραγματοποιηθεί και ακόμα μία σχετική μεταφορά στη μεγάλη οθόνη, που δεν είναι άλλη από τη «Νύφη του Φρανκεστάιν». Ακούγεται, λοιπόν, πως και στη συγκεκριμένη μεταφορά θα δούμε στον ρόλο του διάσημου τέρατος τον Χαβιέ Μπαρδέμ.

Ο Μπαρδέμ δεν μένει καθόλου στάσιμος κατ’ αυτή την περίοδο, αφού πρωταγωνιστεί στην αναμενόμενη ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι, στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί και η Τζένιφερ Λόρενς (η ταινία ακόμα δεν τιτλοφορείται). Επιπρόσθετα, ο γνωστός ηθοποιός λαμβάνει μέρος και στα γυρίσματα του αναμενόμενου σίκουελ της ταινίας «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales», ταινία που θα απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη κατά το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

 

 

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X