ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εντυπωσίασε το τρέιλερ του «Justice League» στο Comic-Con

Κριτικοί και κοινό κάνουν λόγο για ανάλαφρο και διασκεδαστικό τρέιλερ, με πολύ γέλιο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η διοργάνωση του Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο, φημίζεται για το καινούριο υλικό που δίνει στους λάτρεις των ταινιών υπερηρώων, με πρόσφατο παράδειγμα την πρεμιέρα του τρέιλερ της «Wonder Woman».

Το Σάββατο, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του τρέιλερ και μιας άλλης πολυαναμενόμενης ταινίας για τους λάτρεις των ταινιών με ήρωες πρωταγωνιστές κόμικς. Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Justice League», Zack Snyder, κατάφερε να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις με το τρέιλερ της αναμενόμενης ταινίας του.

Συγκεκριμένα, το τρέιλερ ξεκινάει με τον Bruce Wayne, τον οποίο υποδύεται ο Ben Affleck, να κυνηγάει τον Aquaman, τοποθετώντας μαζί την ομάδα των πολεμιστών που η εταιρεία παραγωγής Warner Bros ελπίζει ότι θα αποτελέσει την απάντηση στην ταινία «The Avengers». Στην ταινία «Justice League» κάνουν την εμφάνισή τους πολύ μεγάλα ονόματα της δράσης των υπερηρώων, όπως είναι ο Cyborg και η Wonder Woman. Ο Superman, από την άλλη, φαίνεται να απουσιάζει, για άγνωστους προς το παρόν λόγους.

Το τρέιλερ του «Justice League», όπως και το τρέιλερ του «Suicide Squad», έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι κριτικοί και το κοινό έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι μέσω του τρέιλερ παρουσιάζεται μία «ανάλαφρη», «διασκεδαστική» ταινία, με «πολύ γέλιο». Κατά τους κριτικούς, βέβαια, οι ταινίες του Zack Snyder, έχουν συνήθως εξαιρετικά τρέιλερ, οπότε ήταν αναμενόμενο πως το κοινό του Comic-Con θα εντυπωσιαζόταν.

Υπενθυμίζεται πως η ταινία «Justice League» αναμένεται στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες το 2017.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση