ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Bad moms»: Μία από τις καλύτερες κωμωδίες αυτής της σεζόν

Η ταινία που ανατρέπει τον ρόλο των τέλειων μαμάδων, δείχνοντας την άλλη όψη τους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η κωμωδία «Bad moms», που έχει χαρακτηριστεί μία από τις καλύτερες κωμωδίες αυτής της σεζόν, προβάλλεται αυτή την περίοδο στους κυπριακούς κινηματογράφους.

Σε σκηνοθεσία Jon Lucas Scott Moore και με πρωταγωνίστριες τις γνωστές ηθοποιούς Kathryn Hahn, Kristen Bell και Mila Kunis, η ταινία αναμένεται να είναι αρκετά επιτυχημένα στο κυπριακό box office.

Σύμφωνα με την πλοκή, έχοντας φτάσει στα όριά της προσπαθώντας να διατηρήσει τα πάντα στην εντέλεια, μια εξαντλημένη μητέρα ενώνει τις δυνάμεις της με δύο άλλες στρεσαρισμένες μανάδες για μια αποστολή, που έχει στόχο να τις απελευθερώσει. Σε αυτή την προσπάθεια, καταλήγουμε σε μία γερή δόση ξέφρενης διασκέδασης, κραιπάλης και απαγορευμένων απολαύσεων, που οδηγεί τις πρωταγωνίστριες μαμάδες σε τροχιά σύγκρουσης με την καθώς πρέπει επικεφαλής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ταινία αυτή οι σεναριογράφοι του μεγάλης επιτυχίας «The Hangover» ξαναχτυπούν, δημιουργώντας και πάλι μια κωμωδία αξιώσεων, η οποία υπόσχεται να χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου, κερδίζοντας, μάλιστα τις καλύτερες εντυπώσεις της κριτικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση