ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρεμιέρα αύριο για το «Suicide Squad»

Διθυραμβικά τα πρώτα σχόλια για την ταινία, μετά από ειδική προβολή που πραγματοποιήθηκε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η αγωνία των κινηματογραφόφιλων και των λατρών των κόμικς τερματίζεται αύριο (04/08/2016), μιας και θα αρχίσει επιτέλους να προβάλλεται στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία υπερηρώων «Suicide Squad». Το τρέιλερ της ταινίας, με πρωταγωνιστές ονόματα μεγάλου βεληνεκούς στο παγκόσμιο υποκριτικό στερέωμα, όπως είναι οι Cara Delevingne, Margot Robbie, Will Smith, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman, κ.ά. και σε σκηνοθεσία David Ayer, κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, κερδίζοντας το ενδιαφέρον και την προσοχή τόσο των κριτικών όσο και του κοινού.

Σύμφωνα με την πλοκή, η Αμερικανίδα πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών Αμάντα Γουόλερ έχει αποφασίσει πως μόνο μια μυστικά συναρμολογημένη ομάδα από ανόμοια, ελεεινά άτομα, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι αυτό που χρειάζεται. Το κομβικό σημείο της τροπής της ταινίας, όμως, επικεντρώνεται στη στιγμή όταν θα συνειδητοποιήσουν τα άτομα αυτά πως δεν επιλέχθηκαν για να επιτύχουν, αλλά εξαιτίας της ενοχής τους. Το μέγα, λοιπόν, ερώτημα, γύρω από το οποίο εκτυλίσσεται η πλοκή είναι: θα λειτουργήσουν ως η Ομάδα Αυτοκτονίας (σ.σ. Suicide Squad), έτοιμοι να πεθάνουν προκειμένου να επιτύχουν ή θα αποφασίσουν να πορευτούν ο καθένας για το δικό του συμφέρον;

Τα πρώτα σχόλια, με βάση την ειδική προβολή της ταινίας που πραγματοποιήθηκε, όχι μόνο είναι διθυραμβικά, αλλά μιλούν για την καλύτερη ταινία της DC μετά τις ταινίες του Christopher Nolan. Επιπλέον, οι πρώτες κριτικές για την ταινία αναφέρουν ότι αξίζει να έχει και sequel, είναι ανατρεπτική και παράλληλα ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι πολύ μεγάλο στο σύμπαν της διάσημης εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ