ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Ghostbusters»: η επιστροφή της θρυλικής ταινίας

Με πολλά υποσχόμενο γυναικείο καστ, η ταινία στοχεύει να σκορπίσει άφθονο γέλιο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η κωμωδία φαντασίας «Ghostbusters» επέστρεψε μετά από την κλασική ταινία του 1984 και πάλι στη μεγάλη οθόνη, υποσχόμενη πολλές στιγμές γέλιου και διασκέδασης για τους απανταχού κινηματογραφόφιλους.

Πρόκειται για κωμωδία φαντασίας, με μόνο γυναικείο καστ, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη καινοτομία της επιστροφής της νέας ταινίας. Σε σκηνοθεσία Paul Feig και με πρωταγωνίστριες τις γνωστές κωμικούς ηθοποιούς Kate McKinnon, Kristen Wiig και Melissa McCarthy, η ταινία υπόσχεται στιγμές γέλιου και διασκέδασης,

Ως προς την πλοκή της υπόθεσης,  η Έριν και η Άμπι είναι ένα μάλλον άσημο συγγραφικό ζευγάρι, που γράφει ένα βιβλίο με αποδείξεις ότι τα φαντάσματα υπάρχουν στα αλήθεια. Λίγα χρόνια αργότερα, η Έριν κερδίζει μια σημαντική θέση διδασκαλίας στο πανεπιστήμιο της Κολούμπια, αλλά το βιβλίο βγαίνει εκ νέου στην επιφάνεια και απολύεται. Όταν όμως φαντάσματα εισβάλλουν στο Μανχάταν, οι δύο γυναίκες και η θηλυκή ομάδα τους είναι οι μόνες ικανές να σώσουν τον κόσμο.

Οι περιπέτειες της γυναικείες παρέας, αν και από το τρέιλερ κάποιοι είχαν βιαστεί να τις χαρακτηρίσουν  γελοίες, στην πραγματικότητα αποδεικνύονται αστείες και βγάζουν γέλιο. Βέβαια, όποιος προσέλθει για να παρακολουθήσει την ταινία ευελπιστώντας πως θα παρακολουθήσει μία «σοβαρή» ταινία αξιώσεων, κάνει λάθος, μιας και η συγκεκριμένη ταινία, σύμφωνα πάντα με τους κριτικούς, θεωρείται μία ανάλαφρη κωμωδία, που θα καταφέρει με τις γκάφες των πρωταγωνιστριών να σας διασκεδάσει.

Υπενθυμίζεται ότι η κωμωδία αυτή φαντασίας προβάλλεται αυτές τις ημέρες στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες.    

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση