ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Eye in the sky»: ένα καθηλωτικό πολιτικό θρίλερ

Η Helen Mirren σε μία από τις πιο συναρπαστικές ερμηνείες της καριέρας της

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε σκηνοθεσία Gavin Hood και με πρωταγωνιστές τους ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς Aaron Paul, Alan Rickman και Helen Mirren, στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες προβάλλεται το πολιτικό θρίλερ «Eye in the sky».

Σύμφωνα με την πλοκή, η Λονδρέζα συνταγματάρχης Κάθριν Πάουελ, στον ρόλο της οποίας βλέπουμε τη Helen Mirren, τοποθετείται σε μυστική αποστολή, να συλλάβει επικίνδυνους τρομοκράτες από το κρησφύγετο τους στο Ναϊρόμπι. Η αποστολή ξαφνικά αλλάζει πρόσημο, από «σύλληψη» σε «εξολόθρευση», όταν η αξιωματικός μαθαίνει ότι οι τρομοκράτες είναι έτοιμοι για επίθεση αυτοκτονίας. Ο αμερικανός πιλότος Στιβ Γουάτς είναι έτοιμος να ανατινάξει το κρησφύγετο, όταν ένα κοριτσάκι εμφανίζεται στη ζώνη πυρός. Η απίστευτη απόφαση πρέπει τώρα να παρθεί από πολιτικούς και δικηγόρους, καθώς τα δευτερόλεπτα λιγοστεύουν.

Οι κριτικές μέχρι τώρα κάνουν λόγο για ένα αξιόλογο δράμα, μία ταινία θρίλερ που σε καθηλώνει και σου εξιτάρει τις αισθήσεις, προσφέροντάς σου συγκινήσεις, προβληματισμό, κάνοντάς σε να σηκωθείς από τη θέση σου σε πολλά σημεία. Επίσης, οι κριτικές υπογραμμίζουν τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και ιδίως της Helen Mirren, η οποία πραγματοποιεί βαθυστόχαστη ερμηνεία στον ρόλο της Λονδρέζας συνταγματάρχη Κάθριν Πάουελ.

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση