ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μια εξαιρετική ευκαιρία με τον χορευτή-χορογράφο Eldad Ben Sasson

Ο χορευτής θα παραδώσει εργαστήρι ‘Memory In.Formation’ στη Στέγη Χορού Λευκωσίας

Δελτίο Τύπου

Μια εξαιρετική και σπάνια ευκαιρία θα έχουν οι χορευτές στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο, μιας και θα βρεθεί στο νησί ο βραβευμένος και καταξιωμένος χορευτής-χορογράφος Eldad Ben Sasson. Ο χορευτής θα βρίσκεται στην Κύπρο ως χορευτής στην ομάδα της Αλεξάνδρας Waierstall για παραστάσεις 9-10 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια 2016, και έτσι θα παραδώσει ένα τριήμερο εργαστήρι ‘Memory In.Formation’ στη Στέγη Χορού Λευκωσίας στις 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου.

Το εργαστήρι θα επικεντρωθεί στη σύνδεση μεταξύ δημιουργικότητας και φαντασίας στο έργο του χορευτή και βασίζεται στην εμπειρία του Eldad με την μέθοδο του Ohad Naharin, και άλλες ιδέες, έννοιες, ασκήσεις από την εκπαίδευση του, την προσωπική του ζωή, καριέρα και φιλοσοφία.

O Eldad δουλεύει ως χορογράφος από το 2000. Με την δημιουργία του ‘4 of a kind’ κέρδισε την πρώτη θέση και το βραβείο καλύτερου χορευτή.

Το εργαστήρι πραγματοποιείται με την στήριξη της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Κύπρο.

Για δηλώσεις συμμετοχής και προκαταβολή (€20) μέχρι την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 στο τηλέφωνο 22780960/ 70005035 και Ε-mail: dancehouselefkosia@gmail.com

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση