ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:34
 

Ανοικτή πρόσκληση από τον ΘΟΚ για τα Εργαστήρια της Τετάρτης της σεζόν 2017-2018

Tα εργαστήρια στοχεύουν στη διάχυση εμπειριών, σε επαγγελματίες του θεάτρου, εκπαιδευτικούς ή και απλούς λάτρεις θεάτρου

Newsroom K

Κάτω από την ομπρέλα των δράσεων του Θεατρικού Καταφυγίου, ο ΘΟΚ διοργανώνει τα τελευταία χρόνια σειρά από τρίωρα αυτοτελή εργαστήρια πρακτικού χαρακτήρα, κάθε Τετάρτη, με στόχο την προσφορά γνώσης και τη διάχυση εμπειριών, σε επαγγελματίες του θεάτρου, εκπαιδευτικούς ή και απλούς λάτρεις θεάτρου που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Πληροφορίες στο www.thoc.org.cy.

Το Τμήμα Θεατρικής Ανάπτυξης ΘΟΚ ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις/εισηγήσεις για τρίωρα αυτοτελή εργαστήρια θεάτρου, που θα οργανωθούν στοχευμένα για ειδικές ομάδες ενδιαφέροντος το καθένα (π.χ. για νηπιαγωγούς, λογιστές, εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς κλπ) ή και για το ευρύ κοινό και με συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2017 στη δημοφιλή σειρά των Εργαστηρίων της Τετάρτης.

Εισηγήσεις γίνονται δεκτές τόσο από επαγγελματίες που επιθυμούν να διδάξουν, όσο και από ενδιαφερόμενους που πιστεύουν πως θα είναι χρήσιμο ένα εργαστήριο συγκεκριμένης θεματολογίας - και πρακτικού χαρακτήρα - και θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο mmaleni@thoc.org.cy μέχρι το τέλος Μαΐου 2017.

Οι προτάσεις για διδασκαλία εργαστηρίου να συμπεριλαμβάνουν τουλάχιστον τα εξής:

Α. Τίτλο εργαστηρίου

Β. Σε ποιους απευθύνεται το εργαστήρι

Γ. Σύντομη περιγραφή τριών γραμμών που θα χρησιμοποιηθεί και ως βάση για την προβολή του αν επιλεγεί (δελτίο τύπου κλπ)

Δ. Τι θα χρειαστεί από πρακτικής απόψεως (π.χ. προβολέα, ήχο, καρέκλες, μαξιλάρια, να έρθουν με άνετα ρούχα οι συμμετέχοντες κλπ)

Ε. Ιδανικό – Μέγιστο αριθμό ατόμων που μπορεί να παρακολουθήσει το εργαστήρι. Εισηγούμαστε συνήθως μέχρι 25 άτομα, χωρίς αυτό να είναι αναγκαστικό.

Στ. Βιογραφικό εμψυχωτή, στοιχεία επικοινωνίας αλλά και σύντομη περιγραφή με τον τίτλο του διδάσκοντος π.χ. «Η Δρ Ελένη Γεωργίου είναι εκπαιδευτικός με ειδικότητα στο θεατρικό παιγνίδι και διδάσκει το XX μάθημα στο XX Πανεπιστήμιο»

Η τελική επιλογή των εργαστηρίων θα λάβει υπόψη όλες τις υποβληθείσες προτάσεις και τις ανάγκες που προκύπτουν με προσπάθεια να καλύπτουν όσο το δυνατό πιο ευρύ φάσμα ομάδων ενδιαφέροντος και νοουμένου ότι είναι υλοποιήσιμες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του προγράμματος Μαρίνα Μαλένη στο 22864320 ή ηλεκτρονικά στο mmaleni@thoc.org.cy.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

Ο τουρκικός στρατός εμποδίζει το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας

«Ας είναι καλά οι θερμοκέφαλοι! Με κλειστό οσόφραγμα και στείλαμε το μισό τουριαμό στα Καταχόμενα... ...»
Pink  |  08:11

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση