ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανοικτή πρόσκληση από τον ΘΟΚ για τα Εργαστήρια της Τετάρτης της σεζόν 2017-2018

Tα εργαστήρια στοχεύουν στη διάχυση εμπειριών, σε επαγγελματίες του θεάτρου, εκπαιδευτικούς ή και απλούς λάτρεις θεάτρου

Newsroom K

Κάτω από την ομπρέλα των δράσεων του Θεατρικού Καταφυγίου, ο ΘΟΚ διοργανώνει τα τελευταία χρόνια σειρά από τρίωρα αυτοτελή εργαστήρια πρακτικού χαρακτήρα, κάθε Τετάρτη, με στόχο την προσφορά γνώσης και τη διάχυση εμπειριών, σε επαγγελματίες του θεάτρου, εκπαιδευτικούς ή και απλούς λάτρεις θεάτρου που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Πληροφορίες στο www.thoc.org.cy.

Το Τμήμα Θεατρικής Ανάπτυξης ΘΟΚ ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις/εισηγήσεις για τρίωρα αυτοτελή εργαστήρια θεάτρου, που θα οργανωθούν στοχευμένα για ειδικές ομάδες ενδιαφέροντος το καθένα (π.χ. για νηπιαγωγούς, λογιστές, εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς κλπ) ή και για το ευρύ κοινό και με συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2017 στη δημοφιλή σειρά των Εργαστηρίων της Τετάρτης.

Εισηγήσεις γίνονται δεκτές τόσο από επαγγελματίες που επιθυμούν να διδάξουν, όσο και από ενδιαφερόμενους που πιστεύουν πως θα είναι χρήσιμο ένα εργαστήριο συγκεκριμένης θεματολογίας - και πρακτικού χαρακτήρα - και θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο mmaleni@thoc.org.cy μέχρι το τέλος Μαΐου 2017.

Οι προτάσεις για διδασκαλία εργαστηρίου να συμπεριλαμβάνουν τουλάχιστον τα εξής:

Α. Τίτλο εργαστηρίου

Β. Σε ποιους απευθύνεται το εργαστήρι

Γ. Σύντομη περιγραφή τριών γραμμών που θα χρησιμοποιηθεί και ως βάση για την προβολή του αν επιλεγεί (δελτίο τύπου κλπ)

Δ. Τι θα χρειαστεί από πρακτικής απόψεως (π.χ. προβολέα, ήχο, καρέκλες, μαξιλάρια, να έρθουν με άνετα ρούχα οι συμμετέχοντες κλπ)

Ε. Ιδανικό – Μέγιστο αριθμό ατόμων που μπορεί να παρακολουθήσει το εργαστήρι. Εισηγούμαστε συνήθως μέχρι 25 άτομα, χωρίς αυτό να είναι αναγκαστικό.

Στ. Βιογραφικό εμψυχωτή, στοιχεία επικοινωνίας αλλά και σύντομη περιγραφή με τον τίτλο του διδάσκοντος π.χ. «Η Δρ Ελένη Γεωργίου είναι εκπαιδευτικός με ειδικότητα στο θεατρικό παιγνίδι και διδάσκει το XX μάθημα στο XX Πανεπιστήμιο»

Η τελική επιλογή των εργαστηρίων θα λάβει υπόψη όλες τις υποβληθείσες προτάσεις και τις ανάγκες που προκύπτουν με προσπάθεια να καλύπτουν όσο το δυνατό πιο ευρύ φάσμα ομάδων ενδιαφέροντος και νοουμένου ότι είναι υλοποιήσιμες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του προγράμματος Μαρίνα Μαλένη στο 22864320 ή ηλεκτρονικά στο mmaleni@thoc.org.cy.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ακιντζί: Αποκεντρωμένη ομοσπονδία με αποτελεσματική συμμετοχή Τ/κ

«Ευτυχως που οι διεθνεις συγκυριες δεν ευνοουν τους τουρκαλλαδες, οποτε οι απειλες και εξυπνοβλακιες ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:53

Ο Πρόεδρος δεν είναι το πρόβλημά μας

«Πολύ καλό το άρθρο σας αλλά εγώ θα άλλαζα τον τίτλο σε «Ο Πρόεδρος δεν είναι το ΜΟΝΟ πρόβλημά μας». ...»
Yiannos  |  07:41

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Γιάννο, τον τύπο τον διαβάζω εδώ και καιρό. Είναι φανατικά οπαδός της άρνησης και του αντιακελισμού, ...»
ΧΧΧ  |  10:21

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Και αφού έχει την μαγική και εύκολη συνταγή ο Άντρος και αφού θεωρεί ότι έχει έρισμα στους Τουρκοκύπριους, ...»
Γιώργος  |  10:07

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση