ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:59
 

Έφυγε από την ζωή ο Μπάτμαν των '60s, Adam West

Ο μεγάλος ηθοποιός απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών μετά από σύντομη μάχη με την λευχαιμία

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ο ηθοποιός ο οποίος ενσάρκωσε τον Batman στην ομώνυμη σειρά της δεκαετίας του 1960 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών μετά από σύντομη μάχη με την λευχαιμία.

Ο Adam West κατάφερε να ταυτιστεί με τον χαρακτήρα του Batman και χάρη στην τεράστια απήχηση που είχε η σειρά της δεκαετίας του 1960 ο σούπερ ήρωας απέκτησε φανατικό κοινό.

Ο Adam West σε μία από τελευταίες συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει το 2014 στο Associated Press είχε τονίσει «είναι αδύνατο να μην ταυτιστείς με έναν χαρακτήρα όπως ο Batman. Είμαι βέβαιος πως έχω κάτι από σούπερ ήρωα μέσα μου για πάντα».

Εκτός από την ενσάρκωσή του Ανθρώπου Νυχτερίδα, ο West εμφανίστηκε επίσης σε ταινίες όπως το "The Young Philadelphians", "Robinson Crusoe on Mars", "Redux Riding Hood" και στο "Family Guy".

Χάρισε τη φωνή του επίσης στις σειρές κινουμένων σχεδίων "The New Adventures of Batman", "Legends of the Superheroes", "SuperFriends: The Legendary Super Powers Show".

Ο West γεννήθηκε το 1928 στο Ουάλλα Ουάλλα της Ουάσινγκτον και ξεκίνησε την καριέρα του στη Χαβάη στα τέλη του '50. Το 2012 τιμήθηκε με το 2468ο χολιγουντιανό αστέρι.

Ο Adam West είχε παντρευτεί 3 φορές και από τους γάμους του είχε αποκτήσει 6 παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση

Οι ήρωες του Μπέκετ είναι μόνοι και έρημοι, καταδικασμένοι να μονολογουν μη μπορώντας να επικοινωνήσουν με τον συνάνθρωπο τους

Fail, Fail Again Fail Better

Σκηνοθετημένο αναλόγιο από την enacttheatre με δύο έργα του Σάμιουελ Μπέκετ σε μετάφραση του Νάσου Δετζώρτζη
Δελτίο Τύπου
 |  ΘΕΑΤΡΟ-ΧΟΡΟΣ
X