ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:20
 

Η 2η Πλατφόρμα Μονοδράματος Κυπρίων Δημιουργών τον Μάρτιο

Πρόκειται για τη συνέχεια της πρώτης Πλατφόρμας Μονοδράματος Κυπρίων Δημιουργών που πραγματοποιήθηκε το 2016

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τη διοργάνωση της 2ης Πλατφόρμας Μονοδράματος Κυπρίων Δημιουργών, στις 1, 2 και 3 Μαρτίου 2019, ανακοινώνουν το θέατρο ΡΙΑΛΤΟ και η καλλιτεχνική εταιρεία monoCY, που στοχεύει να προβάλει το έργο δημιουργών που ζουν και δραστηριοποιούνται καλλιτεχνικά στο νησί.
 
Πρόκειται για τη συνέχεια της πρώτης Πλατφόρμας Μονοδράματος Κυπρίων Δημιουργών που πραγματοποιήθηκε το 2016, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του "Πάφος 2017" και η οποία, σύμφωνα με τους διοργανωτές, αγκαλιάστηκε από το κοινό και τους δημιουργούς.
 
Η διοργάνωση, αναφέρει ανακοίνωση, "προσφέρει τη δυνατότητα σε δημιουργούς που ζουν και παράγουν καλλιτεχνικά στην Κύπρο αυτό το μοναδικό είδος θεάτρου, να παρουσιάσουν σε ένα τριήμερο non stop, την πρόσφατη δουλειά τους".
 
Δυνατότητα συμμετοχής έχουν θεατρικά σχήματα, ομάδες και δημιουργοί Μονοδράματος που θέλουν να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη παράσταση στα ελληνικά, ενώ οι παραστάσεις πρέπει να έχουν παρουσιαστεί για πρώτη φορά μετά την 1η Ιανουαρίου του 2018 και κατά προτίμηση, να μην έχουν παρουσιασθεί στη Λεμεσό, προκειμένου να εξασφαλισθεί το ενδιαφέρον του κοινού.
 
Η δε χρονική διάρκειά των παραστάσεων δεν πρέπει να είναι μικρότερη των 35 λεπτών αλλά και να μην υπερβαίνει τα 75 λεπτά. Η τελική επιλογή των προτάσεων που θα συμμετάσχουν, θα γίνει από επιτροπή που θα απαρτίζεται από εκπροσώπους των διοργανωτών και μια προσωπικότητα από τον ευρύτερο θεατρικό χώρο.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στο θέατρο Ριάλτο, μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2018, δήλωση ενδιαφέροντος, στοιχεία και περίληψη της παράστασης, βιογραφικά των συντελεστών και οπτικό υλικό σε μορφή DVD ή σχετικό διαδικτυακό σύνδεσμο αν υπάρχει. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που πρόκειται για καινούρια δουλειά, οι δημιουργοί καλούνται να επισυνάψουν οπτικό και άλλο υλικό από προηγούμενες τους δουλειές τους.
 
Στα επιλεγμένα έργα θα παραχωρηθεί βασική τεχνική υποστήριξη, μια τελική δοκιμή καθώς και ενιαία προβολή και διαφήμιση, ενώ θα δοθούν €500 για την κάθε παραγωγή που θα επιλεγεί, ως ελάχιστη κάλυψη των εξόδων της.
 
Πληροφορίες και αποστολή των αιτήσεων στο info@rialto.com.cy

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση

X