ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:15
 

Μια μουσικοθεατρική παράσταση για τις «Γυναίκες» της ζωής

Φωτεινή Βελεσιώτου, Αναστασία Μουτσάτσου και Μυρτώ Αλικάκη υπόσχονται να μαγέψουν τους θεατές

Newsroom K

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μυρτώ Αλικάκη εξομολογούνται, ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής. Συναισθήματα καταπιεσμένα από γυναίκες και άνδρες, εγκλωβισμένους σε ρόλους αρχετυπικούς. Ένας αγώνας για την επιβίωση και την ελευθερία και ουσιαστικά η αναζήτηση της μοναδικής συγκολλητικής ουσίας που είναι η αγάπη.

Μια παράσταση που κέρδισε την αγάπη του κοινού στην Αθήνα το χειμώνα και συγκίνησε με το περιεχόμενο και τις ερμηνείες της. Μια μουσικοθεατρική παράσταση, σκηνοθετημένη από την ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΣΟΥΚΑ, όπου ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια, με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης.

Το κείμενο και την επιλογή των τραγουδιών, υπογράφει η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ που είχε και την ιδέα της παράστασης. Βοηθός σκηνοθέτη είναι η ΑΓΝΗ ΧΙΩΤΗ, ενώ τα σκηνικά επιμελήθηκε η ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ. Στο πιάνο τα πλήκτρα και την επιμέλεια της ορχήστρας, θα δούμε τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΚΑΝΗ, στο μπουζούκι τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΜΦΥΛΗ, ακορντεόν τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και στις κιθάρες τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ.

Μια ιδιαίτερη παράσταση με τρεις γυναίκες δημιουργούς, οι οποίες έχουν διαγράψει η κάθε μια τους μια ξεχωριστή και επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα.

Χώρος: Θέατρο Ριάλτο

Ημερομηνία: Τετάρτη 10 Μαΐου

Ώρα: 20:30

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45

Εισιτήρια: € 25 /20, E-ticket: www.rialto.com.cy

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση

X