ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
 

Παιδική παράσταση «Τα παιχνίδια είμαστε εμείς» στο Θέατρο Διόνυσος

Το έργο θα παρουσιαστεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στις 12 το μεσημέρι

Δελτίο Τύπου

Το «Παιδικό Τμήμα» του Θεατρικού Εργαστηρίου του Θέατρου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» παρουσιάζει το έργο «Τα παιχνίδια είμαστε εμείς» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Άντζελας Ριζάκη, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στις 12:00 το μεσημέρι, στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου.

Πρόκειται για ένα έργο όπου αναδεικνύει την συναισθηματική αξία του παιχνιδιού που έχει για το κάθε παιδί ξεχωριστά, χωρίς αυτό όμως να αγγίζει τα όρια της σπατάλης και της ασέβειας προς το ίδιο το παιχνίδι. Σημασία εδώ δεν έχουν τα πολλά… αλλά τα «λίγα»… τα οποία αξίζουν πολλά. Τελικά τι είναι το παιχνίδι για εμάς; Η απάντηση… στο έργο μας!

Το έργο: Τι μπορεί να συμβεί στο μικρό κατάστημα παιχνιδιών του Κύρ Σπύρου, όπου τόσα χρόνια μάζευε παιχνίδια από τα σκουπίδια και τα επιδιόρθωνε, όταν ακριβώς δίπλα του ανοίγει ένα μεγάλο πολυκατάστημα παιχνιδιών … πολυτελείας του κυρ Παύλου και οι άνθρωποι σαφώς έδειξαν την προτίμησή τους. Και φυσικά να κλείσει! Αυτή είναι η απόφαση του κυρ Σπύρου. Να κατεβάσει τα ρολά!! Πού να ήξερε όμως ότι τα παιχνίδια που τόσο καιρό φρόντιζε, απέκτησαν ψυχή και λαλιά και αποφάσισαν να βοηθήσουν τον κυρ Σπύρο με το δικό τους τρόπο; Τι συμβαίνει όμως όταν στην προσπάθειά τους, περιπλέκουν την κατάσταση και βάζουν άθελα τους τον κυρ Σπύρο φυλακή; Και τι συμβαίνει στο κατάστημα πολυτελείας του κυρ Παύλου; Για όλες τις εξελίξεις μας κρατάει ενήμερους η φοβερή και τρομερή Δημοσιογράφος της πόλης.

Συντελεστές:
Κείμενο-Σκηνοθεσία-Διδασκαλία: Άντζελα Ριζάκη
Συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης: Νικολίνα Λαγούδη (Παιδί, Παιχνίδι-Μπαλαρίνα), Μαρία-Τερέζα Θεοδώρου (Μητέρα, Κούκλα), Νικόλας Χρήστου (Παιδί, Κυρ-Σπύρος, Αστυνομικός), Αγγελική Αβραάμ (Μητέρα, Κούκλα Γάτα), Μαρίζα Πασπαλή (Παιδί, Παιχνίδι), Χάρις Σαββίδου (Μητέρα, Παιχνίδι), Ζωή Νικολάου (Δημοσιογράφος, Καθαρίστρια), Άντρος Θεοφανίδης (Κυρ-Παύλος), Όλια Νησιώτου (Παιχνίδι), Νάταλη Κακκουλή (Μαριονέτα), Μαργαρίτα Χαραλάμπους (Παιχνίδι – Μάγισσα)

Κυριακή: 18 Ιουνίου 2017 στις 12:00μ.μ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Κρατήσεις: 22818999 & 99621845

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αναστασιάδης: Δεν είναι με το να δίνεις μόνο που θα εξευρεθεί λύση (βίντεο)

«…ούτε με τις περαπεδκιώτικες πονηράδες!!!»
Ai Em  |  09:37

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση