ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:20
 

Στην Νέα Υόρκη η θεατρική παράσταση «Μελίνα: Η τελευταία Ελληνίδα Θεά»

Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο United Solo Drama Festival of New York

Δελτίο Τύπου

Η θεατρική παράσταση "Μελίνα: Η τελευταία Ελληνίδα Θεά" ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο United Solo Drama Festival of New York με επίτιμη πρόεδρο την διάσημη σε όλους Ολυμπία Δουκάκη στις 6 Νοεμβρίου 2018.

Η Πάολα Χατζηλαμπρή και ο Πωλ Λάμπης αναχωρούν με την ομάδα τους, ξημερώματα Σαββάτου. Η παράσταση σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ίδιο το θέατρο και τους διοργανωτές στην Αμερική είναι sold out! Παράλληλα έχει ζητήθηκε ήδη από την κυρία Χατζηλαμπρή να διαθέσει άλλο ένα βράδυ για να γίνει και δεύτερη παράσταση λόγω απαίτησης του κοινού που δεν πρόλαβε να προμηθευτεί τα εισιτήρια!

Η παράσταση θα γίνει στην αγγλική γλώσσα και το κοινό της Αμερικής θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον βίο και την πολιτεία της αξέχαστης Μελίνας Μερκούρη μέσα από έναν άκρως ζωντανό και γεμάτο ανατροπές μονόλογο με την μουσική των Θεοδωράκη και Χατζιδάκι να τονίζει για άλλη μια φορά το μεγαλείο της Ελλάδας. Μέσα από τον μονόλογό της η κα. Χατζηλαμπρή τολμά και ζητά την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα συνεχίζοντας έτσι από το σανίδι τον αγώνα της Μελίνας.

Αρωγός αυτής της προσπάθειας η Aristo Developers και το Δικηγορικό Γραφείο Άγι Γεωργιάδη ενώ η αμέριστη στήριξη της ομογένειας και ειδικά των Φίλιπ Κρίστοφερ και Ισμήνης Μάικλς έδωσαν φτερά για την πραγματοποίηση του ονείρου. Η Κύπρος μας θα διαγωνιστεί ανάμεσα σε 130 άλλες παραγωγές από όλο τον κόσμο.

Η παράσταση τελείται υπό την αιγίδα του Εξοχότατου Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κύριου Νίκου Αναστασιάδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση

X