ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:29
 

Το «Uniting the Mediterranean Sea» στο Πάφος2017

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 15-18 Αυγούστου στις 20:00 το βράδυ, στις θαλασσινές σπηλιές Πέγειας

Newsroom K

To ‘Uniting the Mediterranean Sea’ είναι ένα θεατρικό έργο που λαμβάνει χώρα στα πλαίσια του Πάφος 2017 – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Το έργο έχει σαν κύριο άξονά του τις έννοιες της κοινής θάλασσας και της κοινής πατρίδας και φέρνει μαζί έξι ηθοποιούς από έξι διαφορετικές πόλεις της Μεσογείου: την Αλεξάνδρεια, τη Βαρκελώνη, τη Μασσαλία, την Πάφο, τη Σμύρνη και την Ταγγέρη. Οι ηθοποιοί, υπό τη σκηνοθεσία του Μάριου Ιωάννου και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Αchim Wieland, θα συναντηθούν θεατρικά στην άκρη της θάλασσας, όπου ως ναυαγοί θα μοιραστούν το παρελθόν και τα όνειρα τους για ένα φωτεινό μέλλον.

Το έργο γεννήθηκε σαν ιδέα στη γενέτειρα του Μάριου Ιωάννου, την Πάφο, το 2015 και συνεχίστηκε με τα ταξίδια του στη Μεσόγειο, παίρνοντας ψυχή από τις γνωριμίες του με τις πόλεις και τους ανθρώπους τους. Στη συνέχεια, σκηνοθέτης και ηθοποιοί συναντήθηκαν στην Πάφο όπου σε ένα κλίμα συμβίωσης έκαναν μια σειρά από εντατικές πρόβες. Στις συναντήσεις αυτές, οι ηθοποιοί, μέσω αυτοσχεδιασμών καταπιάστηκαν με θέματα όπως η θρησκεία, η εθνική ταυτότητα και οι προσωπικές μνήμες. Βάσει της εμπειρίας αυτής και του υλικού που παρήχθη, o Μάριος Ιωάννου συνέθεσε το κείμενο του έργου.

Τερματική στάση του ταξιδιού θα είναι οι παραστάσεις του έργου, που θα λάβουν χώρα στην άκρη της θάλασσας στον κόλπο της Πέγειας στην Πάφο, δίπλα από το προσαραγμένο ναυάγιο του Edro III.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
http://www.unitingmedsea.com

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της θεατρικής παράστασής, όπου θα βρείτε πληροφορίες που αφορούν το έργο, τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης, καθώς και όλα τα νέα σχετικά με την εξέλιξη του έργου. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ο Μάριος Ιωάννου, εμπνευστής και σκηνοθέτης του έργου, θα χαρεί να απαντήσει σε ερωτήσεις σας σχετικά με το έργο και να συζητήσει τις εμπειρίες του όσον αφορά την ως τώρα πορεία του έργου.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
15-18 Αυγούστου στις 20:00
Θαλασσινές σπηλιές Πέγειας, δίπλα από το ναυάγιο EDRO III

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα εισιτήρια για την παράσταση προπωλούνται στο www.soldoutticketbox.com, στα καταστήματα και στα περίπτερα SoEasy σε όλη την Κύπρο, και στο Pafos TimeOut Kiosk.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επίσημη Ιστοσελίδα:
http://unitingmedsea.com/

Facebook:
https://www.facebook.com/ Unitingmediterraneansea

Pafos 2017:
http://www.pafos2017.eu

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση

X