ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γαστρονόμος Οκτωβρίου: Φθινοπωρινό comfort food!

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου μαζί με την «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε αυτό το τεύχος μαγειρεύουμε στον Ψηλορείτη: Ταξιδεύουμε στο Ρέθυμνο και παρουσιάζουμε τα φαγητά, τα προϊόντα και τους παραγωγούς της ορεινής Κρήτης, Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και το υποδεχόμαστε με έναν Γαστρονόμο αφιερωμένο στα… comfort foods. Γεμίζουμε τις σελίδες μας με αγαπημένα γιουβέτσια που ο Δημήτρης Δημητριάδης ετοιμάζει με κόκορα, μοσχάρι, λουκάνικα και αρνί.

Η Νένα Ισμυρνόγλου διαλέγει τα φρούτα της εποχής και ετοιμάζει από σάλτσες και chutney μέχρι σαλάτες και μαρμελάδες. Μέσα από την καινούρια ενότητα που σίγουρα θα αγαπήσετε «Τα Κλασικά» ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύει την πιο νόστιμη κυπριακή φασολάδα, ενώ στο ίδιο τεύχος όπως πάντα θα βρείτε το πλήρες συνταγολόγιο του μήνα.

Στον φθινοπωρινό Γαστρονόμο πρωταγωνιστούν οι πίτες της Αρκαδίας που μοσχοβολούν γάλα και κανέλα αλλά και το ευφάνταστο ιρλανδικό ψωμάκι με βρώμη. Οι «δικές» μας αγαπημένες μαγείρισσες Μαριλένα Ιωαννίδου και η Αθηνά Λοιζίδου ετοιμάζουν παραδοσιακό κυπριακό … brunch και πεντανόστιμες μακαρονάδες αντίστοιχα.

Ευχόμαστε να απολαύσετε τον πλούσιο, φθινοπωρινό Γαστρονόμο μας όσο και εμείς.

Στο ίδιο πακέτο της «Καθημερινής» θα βρείτε και το lifestyle περιοδικό Beautiful People.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση