ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η νέα κουζίνα της Θεσσαλονίκης στον Γαστρονόμο Μαρτίου

Την Κυριακή 11 Μαρτίου με την «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε αυτό το πλούσιο τεύχος ταξιδεύουμε παρέα ως την όμορφη Θεσσαλονίκη και μυούμαστε στη νέα κουζίνα μιας πόλης που αλλάζει γαστρονομικό πρόσωπο μένοντας, ωστόσο, πιστή στις παραδοσιακές – υψηλής ποιότητας – πρώτες ύλες και τις πολυπολιτισμικές καταβολές της.

Ξεναγοί μας σε αυτό το ταξίδι, τρεις βραβευμένοι σεφ που δημιουργούν στις κουζίνες της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα στα άλλα ετοιμάζουμε πρόγευμα με τρεις νόστιμους θησαυρούς της ελληνικής συμπρωτεύουσας: παραδοσιακό κουλούρι, μπουγάτσα και σαλέπι. Από αυτό το τεύχος δεν θα μπορούσε να λείπει ο … χαρισματικός Γιάννης Μπουτάρης που μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για την πόλη!

Στο ίδιο τεύχος φιλοξενούμε και τις αγαπημένες Αθηνά Λοιζίδου και Μαριλένα Ιωαννίδου που αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο την κυπριακή κουζίνα χρησιμοποιώντας τους καρπούς της άνοιξης.

Μαζί, το περιοδικό Beautiful People, το lifestyle περιοδικό που συζητά όλη η Κύπρος και το ένθετο Φορολογικό Πρίσμα που κυκλοφορεί με την υποστήριξη της Deloitte, αυτή την Κυριακή με την «Κ» με μόνο €2.50.

Κάθε Κυριακή η Καθημερινή κυκλοφορεί με όλες τις μοναδικές προσφορές της σ’ ένα πακέτο και σε μια τιμή, μόλις με €2.50.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση