ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η ευεργετική κανέλα

Οι ευεργετικές ιδιότητες της κανέλας είναι πολλές

Η κανέλα είναι ένα από τα πιο ευεργετικά μπαχαρικά όχι μόνο για τον οργανισμό αλλά για το σώμα και το πρόσωπο μας.

Πρόσωπο :Η κανέλα βοηθάει στην ακμή αφού απαλύνει τα σημάδια πιο γρήγορα και σκοτώνει τα βακτηρίδια ώστε να μη ξαναδημιουργηθούν σπυράκια. Τι να κάνετε: Ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα με 1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο και 1 κουταλιά της σούπας μέλι. Απλώστε το μίγμα σε καθαρό πρόσωπο και αφήστε το για περίπου 20 λεπτά.

Σώμα: Σίγουρα κανείς δεν θέλει να έχει ξηρό δέρμα. Αν λοιπόν, θέλετε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να έχετε λαμπερή και απαλή επιδερμίδα, η κανέλα θα σας βοηθήσει. Μπορείτε να φτιάξετε ένα scrub με βασικό συστατικό την κανέλα. Αναμείξτε θαλασσινό αλάτι, αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο, μέλι και λίγη κανέλα και τρίψε το δέρμα σας. Επαναλάβετε 2 με 3 φορές μέσα στην εβδομάδα και θα έχετε το δέρμα που επιθυμείτε.

Μαλλιά :. Έαν θέλετε να σταματήσετε τη τριχόπτωση και να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας, φτιάξετε μια μάσκα με βάση τη κανέλα. Τι να κάνετε: Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας κανέλα με μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο, ένα αυγό και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Απλώστε αυτό το μίγμα σε βρεγμένα μαλλιά, χτενίστε τα, για να πάει παντού και αφήστε το να δράσει 10 έως 15 λεπτά. Ύστερα λούστε τα μαλλιά σας. Με τον καιρό θα δείτε ότ,ι θα αποκτήσετε λαμπερές και δυνατές τρίχες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση