ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυξημένα τα κρούσματα ιώσεων και γαστρεντερίτιδας στο ΓΝ Πάφου

Αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τους ιατρούς αναφέρει ο Διευθυντής του Νοσοκομείου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αυξημένα ήταν τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας και ιώσεων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Σπύρο Γεωργίου.

Ο κ. Γεωργίου, μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ανέφερε πως υπήρξαν αυξημένα κρούσματα ιώσεων και γαστρεντερίτιδας που αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τους ιατρούς του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Ευχήθηκε μάλιστα ο κόσμος να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις ιώσεις, και απηύθυνε παράκληση στο κοινό να προσέρχεται στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Πάφου ώστε να μην επιβαρύνεται το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου πρόσθεσε πως το Τμήμα των Πρώτων Βοηθειών είναι στελεχωμένο με το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ωστόσο θα πρέπει να αποσυμφορηθεί εκεί όπου υπάρχει η δυνατότητα.

Αναφερόμενος στα υπόλοιπα τμήματα του Νοσοκομείου, ο κ. Γεωργίου ανέφερε ότι βρίσκονταν επί 24ωρου βάσεως σε λίστα αναμονής οι ιατροί και όποτε υπήρχε ανάγκη καλούνταν στο καθήκον, τις ημέρες των εορτών.

Σε σχέση με τον ενδοκρινολόγο, ανέφερε πως αυτός είναι τοποθετημένος στο Νοσοκομείο Λεμεσού και αναμένεται το Υπουργείο Υγείας να χειριστεί το θέμα της στελέχωσης του Νοσοκομείου Πάφου με ενδοκρινολόγο.

Επεσήμανε, ωστόσο, πως το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου έχει στελεχωθεί με νέα γυναικολόγο, νέο ιατρό ορθοπεδικό και έναν επιπρόσθετο ιατρό των Πρώτων Βοηθειών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση