e-kathimerini NEWSLETTER ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ENGLISH EDITION
ADSTORE NETWORK
Τελευταία ενημέρωση: 21:48
ΤΩΡΑ:
Ειδήσεις σε 90'' φαρμακεία Είσοδος Apps Home

Γαστρονόμος

Οι πατατοφάγοι μπορούν να το συνοδεύσουν με πατάτες τηγανητές.
Ψαρονέφρι με σάλτσα από ντοματάκια και πορτοκάλι
Newsroom K
Σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι ή σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά στο ελαιόλαδο το κρέας για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει καλά.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ

Βραβεία Ποιότητας 2016 Ποτό

Στα χέρια του οινοπαραγωγού Κώστα Τσιάκκα, το «εθνικό μας» απόσταγμα ανέβηκε κατηγορία και κέρδισε τη διεθνή αναγνώριση.
Του Γιάννη Αδειλίνη
04/01/2017

Βραβεία Ποιότητας 2016 Ποτό

Η Κυκκώτικη ζιβανία παράγεται από Ξυνιστέρι και Μαύρο με την ίδια συνταγή των πρώτων μοναχών της Μονής
Του Γιάννη Αδειλίνη
03/01/2017

Βραβεία Ποιότητας 2016 Παραδοσιακό προϊόν

Από μικρό κορίτσι η Μαρία Κάπονα βοηθούσε τη μητέρα της στην παρασκευή τυριών. Τώρα έχει δικό της τυροκομείο στη Δρούσεια.
Του Γιάννη Αδειλίνη
02/01/2017

Βραβεία Ποιότητας 2016 Τιμητικό Βραβείο

Οι έξι ταλαντούχοι, νεαροί σεφ της Εθνικής Κύπρου, διέπρεψαν γιατί γνωρίζουν την τέχνη της γαστρονομίας και δούλεψαν με ομαδικό πνεύμα.
Του Γιάννη Αδειλίνη
23/12/2016

Βραβεία Ποιότητας 2016 Εστιατόριο

Μια παραδοσιακή ταβέρνα στη Μηλιού, υπογραμμίζει τι σημαίνει κυπριακή κουζίνα.
Του Γιάννη Αδειλίνη
20/12/2016

Βραβεία Ποιότητας 2016 Καινοτομία

Η ιστορία μιας εταιρείας που καινοτομεί και δικαιώνει τη γνωστή ρήση «Όταν οι άνθρωποι ομονοούν, μπορούν να θαυματουργήσουν».
Του Γιάννη Αδειλίνη
19/12/2016

Βραβεία Ποιότητας 2016 Εξαιρετική Ποιότητα

Στον Λυθροδόντα παράγεται μια ιδιαίτερη κουμανταρία, παραδοσιακή χωρίς κολλήματα, μοντέρνα χωρίς εκζήτηση, με φαντασία και δημιουργικότητα.
Του Γιάννη Αδειλίνη
16/12/2016

Βραβεία Ποιότητας 2016 Εξαγωγές

Του Γιάννη Αδειλίνη
15/12/2016

Βραβεία Ποιότητας 2016 Γεωργικό προϊόν

Σε ένα μεγάλο κτήμα στην Ασγάτα, το ρόδι καρποφόρησε εξαιρετικά
Του Γιάννη Αδειλίνη
14/12/2016

Βραβείο Ποιότητας 2016 Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική

Γλυκό, ελαφρύ και μυρωδάτο, γαρνίρεται με σουσάμι και κιούλι.
Του Γιάννη Αδειλίνη
13/12/2016

Η κυπριακή γαστρονομική παράδοση στο προσκήνιο

Τα προϊόντα που βραβεύτηκαν στα Βραβεία Ποιότητας «Γαστρονόμος» 2016 χαρακτηρίζονται για την ποιότητά τους, ενώ οι παραγωγοί για την τόλμη τους στο καινοτόμο επιχειρείν.
Του Απόστολου Κουρουπάκη
13/12/2016

Πραγματοποιήθηκαν τα Τρίτα Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου Κύπρου

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Πύλη Αμμοχώστου τα Τρίτα Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου Κύπρου. Βραβεύτηκαν προϊόντα σε δέκα κατηγορίες από εννεαμελή επιτροπή.
Newsroom K
05/12/2016

Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμος 2016

Τα 3α Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμος 2016 έρχονται τον Δεκέμβριο, αναδεικνύουν τα κυπριακά προϊόντα και στηρίζουν την εγχώρια παραγωγή.
Του Γιάννη Αδειλίνη
23/11/2016

Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμος 2015

Άνθρωποι με όραμα και πάθος, δέκα Κύπριοι παραγωγοί, πρεσβευτές των προϊόντων μας στο εξωτερικό!
Του Γιάννη Αδειλίνη
30/12/2015

ΓΛΥΚΑ

Πανεύκολο σοκολατένιο καλτσόνε

Το Σαββατοκύριακο θέλει γεύση αλλά και ευκολία. Σοκολατένιο καλτσόνε έτοιμο σε 30΄!
Newsroom K
10/11/2016

Μπακλαβάς με αμύγδαλα, τζίντζερ και σιρόπι εσπεριδοειδών

Ο πιο αρωματικός από όλους τους μπακλαβάδες που δοκιμάσατε ποτέ, με χαρακτήρα και γεύση που θα μνημονεύετε.
Newsroom K
03/11/2016

Αλλιώτικα σοκολατένια τσουρέκια

Το αφράτο τσουρέκι σοκολάτας είναι το ιδανικό για να ξεκινήσετε τη μέρα σας όλο γλύκα.
Newsroom K
24/10/2016

Μηλόπιτα

24/10/2016

Σοκολατένια τούρτα γιαουρτιού

Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο, με μια σπάτουλα σιλικόνης ή με ένα κουτάλι.
Newsroom K
14/10/2016

Πάστα σοκολάτα καραμέλα με τραγανή βάση

Μια πάστα, μα τι πάστα!
Newsroom K
29/09/2016

Μπάρα δημητριακών με βρόμη, σοκολάτα και δαμάσκηνα

Υγιεινό, νόστιμο και πηγή ενέργειας είναι αυτό το σνακ!
Newsroom K
08/09/2016

Τάρτα με κρέμα βανίλιας και φράουλες

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά, εκτός από το μαλακό αλεύρι, και ζυμώνουμε σε αργή ταχύτητα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Τότε προσθέτουμε το μαλακό αλεύρι και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι η ζύμη να το απορροφήσει.
Newsroom K
01/06/2016

Ελληνικό τσίζκεϊκ με φιστίκι Αιγίνης και κουρούπα*

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C. Αλέθουμε στο μπλέντερ το φιστίκι σε σκόνη. Σε ένα μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Bάζουμε σε ένα ρηχό ταψί ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ., απλώνουμε το μείγμα ισόπαχα και ψήνουμε για 12 - 15 λεπτά.
Newsroom K
05/05/2016

Πορτοκαλόπιτα

Διαχωρίζουμε τα φύλλα κρούςτας και αφήνουμε στην άκρη για να στεγνώσουν για 30 λεπτά. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε όλα τα υλικά καλά. Σπάζουμε τα φύλλα κρούστας σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε μέσα στο μπολ με το μείγμα. Ανακατεύουμε απαλά.
Newsroom K
12/04/2016

Σοκολατόπιτα

Προετοιμασία 40΄, Αναμονή 2 ώρες, Ψήσιμο 20΄- 23΄
Newsroom K
10/04/2016

Κρέπα με καραμέλα, σοκολάτα και μπανάνες

Μια λαχταριστή γλυκιά απόλαυση για μικρούς και μεγάλους.
10/03/2016

Χιώτικη τάρτα με μαστέλο και ξύσμα μανταρινιού

Μια ιδιαίτερη τάρτα που θα εντυπωσιάσει τους συνδαιτυμόνες σας
Newsroom K
29/12/2015

Χιώτικη τάρτα με μαστέλο και ξύσμα μανταρινιού

Μια ιδιαίτερη τάρτα που θα εντυπωσιάσει τους συνδαιτυμόνες σας.
Newsroom K
08/12/2015

Τόρτε αμυγδάλου-σοκολάτας

Θεϊκά γλυκά χωρίς γλουτένη, light λιχουδιές που δεν παχαίνουν, σοκοφρέτες με φίνες μους και κρέμες και πρωτότυπες λιχουδιές σε ασπρόμαυρο φόντο!
Newsroom K
23/10/2015

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κοτόπουλο σχάρας με πικάντικο γλάσο

Το πικάντικο γλάσο δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στο ταπεινό κοτόπουλο. Η συνταγή ενδείκνυται και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους!
Newsroom K
02/01/2017

Κεφτεδάκια μοσχαρίσια με κουκουνάρι και πετιμέζι

Το πρώτο τραπέζι της νέας χρονιάς είναι το καλύτερο: πλούσιο, νόστιμο και ευφάνταστο, όπως ευχόμαστε να είναι και το 2017.
Newsroom K
28/12/2016

Γιουβέτσι λαχανικών

Πλούσιο κριθαράκι με λαχανικά της εποχής.
Newsroom K
27/12/2016

Ταλιατέλες με κοτόπουλο, μουστάρδα και πιπεριές

Εύκολο, γρήγορο και οικονομικό, το πιάτο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Newsroom K
16/12/2016

Ατομικά ταρτάκια σοκολάτας με μαρμελάδα πορτοκάλι

Διαδικασία Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με το μέλι σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας για να διαλυθεί το μέλι, μέχρι να αρχίσει το μείγμα να κοχλάζει. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη σοκολάτα και τη μισή ποσότητα από το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα μέχρι να λιώσει καλά η σοκολάτα και να σχηματιστεί μια λεία κρέμα.
Newsroom K
10/12/2016

Μανιταρόπιτα με φρέσκα και ξερά μανιτάρια

Ολη η Μακεδονία φημίζεται για τα μανιτάρια της και κυρίως τα Γρεβενά και η Χαλκιδική.
Newsroom K
09/12/2016

Βουβαλίσιεs μπριζόλεs με σάλτσα κορόμηλου

Μην παραλείψετε την αρωματική σάλτσα καθώς συνοδεύει το πιάτο μας με τον καλύτερο τρόπο!
Newsroom K
07/12/2016

Μοσχάρι με ρύζι

Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ τη σάλτσα σόγιας με το σάκε, το μίριν και τον ζωμό και αφήνουμε στην άκρη.
Newsroom K
06/12/2016

Ζουμερότατο κοτόπουλο, στη σακούλα με λαχανικά

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190° C. Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το δεντρολίβανο, τον χυμό λεμονιού, αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κοτόπουλο
Newsroom K
05/12/2016

Γεμιστό στήθος κοτόπουλου

Του Γιάννη Αδειλίνη
02/12/2016

Κρεμώδης ψαρόσουπα λεμονάτη

Παίρνουμε ένα διπλό κομμάτι τουλπάνι μεγάλο ώστε να χωρέσει τα ψάρια, τα οποία βάζουμε στο κέντρο του υφάσματος. Προσθέτουμε τη φλούδα λεμονιού, τους κόκκους πιπεριού, τα κοτσάνια του μαϊντανού και τα κλαράκια θυμαριού (αν βάλουμε φρέσκο).
Newsroom K
01/12/2016

Νουντλς με miso

Τα ουντόν (νούντλς) σιγοβράζονται µε χοιρινό, αυγά και µανιτάρια σε έναν πλούσιο νόστιµο ζωµό miso!
Newsroom K
30/11/2016

Πένες με βινεγκρέτ βασιλικού και κατίκι

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μπόλικο αλατισμένο νερό που κοχλάζει.
Newsroom K
29/11/2016

Σουτζουκάκια ριγανάτα

Ταιριάζουν τόσο με πατάτες όσο και με πιλάφι. Δοκιμάστε το με μπασμάτι, που δένει υπέροχα με τη σάλτσα.
Newsroom K
28/11/2016

Ρολό γεμιστό με μανιτάρια και σάλτσα μουστάρδας

Ζουμερό, μυρωδάτο, λαχταριστό
Newsroom K
27/11/2016

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Χειροποίητη αυθεντική pasta

«Εάν θέλεις να ζήσεις πολλά χρόνια, πίνε κρασί και τρώγε μακαρόνια» έλεγε μια παλιά παροιμία.
Του Γιάννη Αδειλίνη
15/09/2016

Ένας σπάνιος θησαυρός

Τον περασμένο Απρίλιο παρουσιάστηκε επίσημα σε γνωστό ξενοδοχείο στη Λεμεσό το εξαιρετικό ποτό Metaxa Angels’ Treasure, σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος Όθων Γαλανός, αντιπρόσωπος του Οίκου Μεταξά στην Κύπρο.
Του Γιάννη Αδειλίνη
21/06/2016

Μπουτάρης Οινοποιητική: Οίνος με ιστορία, υψηλών επιδόσεων

Η περιήγηση στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου Μπουτάρη στην Νάουσα αποτελεί την καλύτερη εισαγωγή στην ιστορία και στη φιλοσοφία της εταιρίας Μπουτάρη, αφού από εδώ, πριν από 130 χρόνια, ξεκίνησε η πορεία της εταιρίας που ανέδειξε το ελληνικό κρασί εντός και εκτός συνόρων
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
14/07/2015

Επιτροπή Προώθησης Κολοκασιού από τον Δήμο Σωτήρας

Η απόφαση αυτή λήφθηκε με γνώμονα την ήδη προχωρημένη πορεία πιστοποίησης του κολοκασιού ως Προϊόν με Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π.) από την Ευρωπαϊκή Ένωση, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.
Newsroom K
05/01/2015

Ελβετικό φοντί

Τρίβουμε το εσωτερικό μιας κατσαρόλας με τα δύο κομμάτια σκόρδου, προσθέτουμε το κρασί και τη βάζουμε σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά για 5 λεπτά, μέχρι να πάρει βράση το κρασί.
Newsroom Κ, Αθήνα
29/12/2014

Αναζήτηση υλικού για ψηφιοποίηση της παραδοσιακής μας κουζίνας

Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής συμμετέχει από τον Ιανουάριο του 2014 ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Europeana Food and Drink, το οποίο έχει ως στόχο να αναδείξει την πλούσια και ολοζώντανη γαστρονομική κληρονομιά της Ευρώπης. Αυτό θα επιτευχθεί αρχικά μέσα από τη συγκέντρωση και ψηφιοποίηση υλικού το οποίο αφορά τη γαστρονομική παράδοση των χωρών της Ευρώπης
Newsroom K
21/11/2014

Συνέδριο για την παραδοσιακή διατροφή της Κύπρου

Με αφορμή την πρόσφατη συμπερίληψη της Κύπρου στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO ανάμεσα στις χώρες που εφαρμόζεται η Μεσογειακή Διατροφή, το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής διοργάνωσε το διήμερο 7 και 8 Νοεμβρίου 2014 το συνέδριο με τίτλο «Κυπρίων Γεύσεις, η παραδοσιακή διατροφή της Κύπρου στις τοπικές παραλλαγές της».
Newsroom K
20/11/2014

Κάθε κρέας και η μαρινάδα του

Αν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που αναδεικνύουν το χαρακτήρα του.
Newsroom Κ, Αθήνα
09/10/2014

ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Βιολογικά αυγά από τον Μαθιάτη

Η εικόνα από τις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές με τη μητέρα να εξασφαλίζει φρέσκα αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής, παραμένει ακόμα έντονη σε πολλούς, από τα νεανικά μας χρόνια.
Του Γιάννη Αδειλίνη
18/08/2016

Η πρώτη κυπριακή μικροζυθοποιία

Τα αδέρφια Λοΐζος και Σταμάτης Χατζηχαραλάμπους βρίσκονται πίσω από τις μπίρες Prime στη Σωτήρα.
Του Γιάννη Αδειλίνη
22/07/2016

Κυπριακές delicatessen λιχουδιές

Το λουκάνικο, η λούντζα και το χοιρομέρι είναι αναπόσπαστα κομμάτια της λαϊκής παράδοσης και της κουλτούρας του τόπου μας.
Του Γιάννη Αδειλίνη
23/06/2016

Γιορτή για τα Κυπριακά Κρασιά

Σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα γεμάτη γεύσεις και αρώματα, ο Σύνδεσμος Οινοποιείων Κύπρου (Σ.Ο.Κ) σύστησε σε εκπρόσωπους των ΜΜΕ και ειδικούς του κρασιού, το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο
Newsroom K
30/05/2016

Ζιβανία με τη βούλα

Το οινοποιείο Βουνί Παναγιάς, ήταν το πρώτο που υποστήριξε τις γηγενείς ποικιλίες
Του Γιάννη Αδειλίνη
12/04/2016

Τραχανάς που ξεχωρίζει

Παρασκευάζεται από μία οικογενειακή βιοτεχνία στην ορεινή Πάφο και οι γνώστες υποστηρίζουν ότι είναι από τους καλύτερους της αγοράς!
Του Γιάννη Αδειλίνη
17/03/2016

Το μέλι που ξετρέλανε τους γνώστες

Του Γιάννη Αδειλίνη
19/02/2016

Το κρασί θέλει υπομονή πολλή

Ανοίγοντας τη δίφυλλη μπαλκονόπορτα, ξεπρόβαλε το μαρμάρινο μπαλκόνι και στο βάθος δύο πλατάνια έστεκαν αγέρωχα με τα χρυσοπράσινα φύλλα τους. Η εικόνα φάνταζε ιδανική για τη φωτογράφιση των κρασιών του οινοποιείου Έζουσα.
Του Γιάννη Αδειλίνη
21/01/2016

Διαχρονικά ζυμώματα με μεράκι

Τα αρτοποιεία Χαράλαμπος Αγαθοκλέους, με την επωνυμία προϊόντων «Το Μαραθεύτικο», μετρούν σήμερα μία πορεία 65 χρόνων στον τομέα παρασκευής αρτοποιημάτων και έχουν έδρα την κοινότητα του Μουτουλλά
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
29/06/2015

Το μεράκι στα γλυκά του κουταλιού

 Η κ. Δέσπω Βιλανίδου διατηρεί σήμερα στο σπίτι της, στην Περιστερώνα, μία μικρή βιοτεχνία παρασκευής γλυκών του κουταλιού, μία δουλειά, η οποία μπήκε σχεδόν τυχαία και πολύ αργά στη ζωή της. Η αγάπη της για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική ήταν δεδομένη, αφού από πολύ μικρή ηλικία η κουζίνα ήταν το πάθος της

Του Μιχάλη Χριστοδούλου
02/06/2015

Η παράδοση συναντά τη νέα επιχειρηματικότητα

Η επιχείρηση θα παραχωρεί την κουζίνα της στους ντόπιους παραγωγούς που ενδιαφέρονται για την παραγωγή των προϊόντων τους, εξασφαλίζοντάς τους ταυτόχρονα όλες τις απαραίτητες διά νόμους υγειονομικές υπηρεσίες που χρειάζονται για την κυκλοφορία ενός προϊόντος στην αγορά.

Του Μιχάλη Χριστοδούλου
26/05/2015

Αρτοποιεία Θ. Σεργίου: Η παράδοση ψήνεται κάθε μέρα

Μερικές γεύσεις ξυπνούν μνήμες και εικόνες. Όπως ακριβώς και τα γλυκά κουλούρια/παξιμάδια των Αρτοποιείων Θ. Σεργίου με έδρα την Αθηένου, τα οποία δοκίμασα τυχαία σε ένα παλαιότερο ρεπορτάζ στην πάλαι ποτέ αγροτική πρωτεύουσα της Μεσαορίας
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
22/05/2015

Η ώρα του κυπριακού αμπελώνα

Μέσα από τον 8ο Κυπριακό Διαγωνισμό Οίνου που πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 22 μέχρι τις 24 Απριλίου συμμετείχαν 29 κυπριακά οινοποιεία, 139 ετικέτες κρασιών και δόθηκαν 40 μετάλλια.
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
21/05/2015

Μάρκος Ζαμπάρτας: Η στροφή στο κυπριακό κρασί δεν είναι φούσκα

Σήμερα, το Οινοποιείο Ζαμπάρτας διανύει μία νέα εποχή, έχοντας περάσει στα χέρια του υιού Ζαμπάρτα, του Μάρκου, ο οποίος ακολουθώντας τη φιλοσοφία και τις συμβουλές του πατέρα του εξακολουθεί να θέτει σε πρωταγωνιστική θέση τις γηγενείς ποικιλίες, τη μικρή παραγωγή, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα.
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
20/05/2015

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα: Νέο πρόβλημα με Ινιέστα

Ένα ακόμη τραυματισμό, τον τρίτο φετινό, υπέστη ο Αντρές Ινιέστα.
Newsroom 24sports
20/01/2017

Ανόρθωση: Κυανόλευκος ο Γιαννούλης

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Ελλαδίτη αμυντικό, διεθνή με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες, Δημήτρη Γιαννούλη. Ο Δημήτρης έχει αποκτηθεί με 6μηνο δανεισμό από τον ΠΑΟΚ και προοπτική ανανέωσης για 1 χρόνο.
Newsroom 24sports
20/01/2017

Απόλλωνας: Κρατά φανέλα βασικού

Η προετοιμασία για τον Ερμή βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Απόλλωνας θέλει να πετύχει έκτη σερί νίκη και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες που θα προκύψουν από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω στην βαθμολογία.
Newsroom 24sports
20/01/2017
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Viewed
Ανήσυχος καιρός με συννεφιά και βροχές (20.01.2017 | 20:01)
Ποια Κύπρια βρέθηκε με τους Obamas; (20.01.2017 | 20:57)
Η Χ.Αριστοτέλους φόρεσε την τάση της επόμενης σεζόν (20.01.2017 | 09:57)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύπρος
Πολιτική
Αθλητισμός
Οικονομική
Ελλάδα
Κόσμος
GoodLife
Πολιτισμός
Περιβάλλον
Υγεία
Media
Αγγελίες
Geek
Προσφορές
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απόψεις
Αφιερώματα
ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αναζήτηση
e-kathimerini
Έντυπη Έκδοση
mobile
iPnone
Tablet
Kathimerini on facebook
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επικοινωνία
Διαφήμιση
Ταυτότητα
SPPMEDIA NETWORK
Ελληνική Έκδοση
24news.com.cy
4troxoi.24man.com.cy
24sports.com.cy
madtv.com.cy
livingetc.com.cy
mydeejay.com.cy
SPPMEDIA ACCOUNT
Login
Register
©2011 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ All rigths reserved.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ
ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΤΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ
Design & Development by BDigital
Powered by Webstudio