e-kathimerini NEWSLETTER ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ENGLISH EDITION
ADSTORE NETWORK
Τελευταία ενημέρωση: 22:33
ΤΩΡΑ:
Ειδήσεις σε 90'' φαρμακεία Είσοδος Apps Home

GOOD LIFE

Ο θάνατος του δημοφιλούς καλλιτέχνη οφείλεται σε φυσικά αίτια
Κηδεύτηκε ο Τζορτζ Μάικλ
Newsroom Κ, Αθήνα
Τρεις και πλέον μήνες αφότου βρέθηκε νεκρός στην οικία του, ο Τζορτζ Μάικλ κηδεύτηκε σήμερα, Τετάρτη, σε μια «μικρή ιδιωτική τελετή», όπως έγινε γνωστό από την οικογένειά του.

ΓΥΝΑΙΚΑ

Ποιες τροφές να αποφεύγουμε πριν πάμε για τρέξιμο

Είτε αντιμετωπίζετε τα πρώτα σας 5 χιλιόμετρα, είτε προπονείστε για μαραθώνιο, είναι σημαντικό να τροφοδοτήσετε σωστά το σώμα σας για να αποδώσει με ποιότητα στη δραστηριότητα που του επιβάλετε.
Newsroom K
29/03/2017

Οι αταίριαστοι διατροφικοί συνδυασμοί

Μπορεί να συνηθίζεται ο πιο πάνω συνδυασμός, αλλά δεν θεωρείται κατάλληλος. Το κόκκινο κρασί και το τυρί (ιδίως τα σκληρά τυριά) περιέχουν τυραμίνη. Υπάρχουν ενδείξεις ότι η αυξημένη πρόσληψη τυραμίνης μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο ή αύξηση της αρτηριακής πίεσης.
Newsroom K
28/03/2017

Γάλα με κουρκουμά που θα τονώσει τον οργανισμό σας

Αντί να ξοδεύεστε με διάφορα συμπληρώματα σε σκόνες, που υπόσχονται εκτόξευση της ενέργειας σας και τόνωση του οργανισμούς σας, σας προτείνουμε έναν πιο υγιεινό και άμεσο τρόπο να στοχεύσετε στην πραγματική ευεξία αλλά και στην απώλεια βάρους.
Newsroom K
27/03/2017

Ποπ κορν: μια «υπερτροφή» γεμάτη αντιοξειδωτικά

Aποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή σνακ των αμερικανών αλλά και των ελλήνων. Στα περίπτερα και τα σούπερ μάρκετ, το βρίσκουμε δίπλα σε γαριδάκια και άλλα συσκευασμένα προϊόντα χαμηλής θρεπτικής αξίας.
Newsroom K
26/03/2017

Η διατροφή αρωγός στο κόψιμο του τσιγάρου

Η διακοπή του καπνίσματος είναι μια καίρια απόφαση για τους χρόνιους καπνιστές και απαιτεί αυτοέλεγχο, αυτοσυγκράτηση και πειθαρχεία για να επιτευχθεί.
Newsroom K
25/03/2017

SHOWBIZ

Κηδεύτηκε ο Τζορτζ Μάικλ

Τρεις και πλέον μήνες αφότου βρέθηκε νεκρός στην οικία του, ο Τζορτζ Μάικλ κηδεύτηκε σήμερα, Τετάρτη, σε μια «μικρή ιδιωτική τελετή», όπως έγινε γνωστό από την οικογένειά του.
Newsroom Κ, Αθήνα
29/03/2017

Διατροφικές συνήθειες της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο βασιλικός σεφ αποκάλυψε κάτι για τη διατροφή της βασίλισσας που σίγουρα δεν περιμέναμε. Ο Darren McGrady μαγειρεύει για τη βασιλική οικογένεια εδώ και 15 χρόνια και όσα έχει να πει είναι αρκετά ενδιαφέροντα.
Newsroom K
29/03/2017

Η Κένταλ Τζένερ μιμείται την Μέριλιν Μονρόε

Φοράει ρετρό μαγό, φλερτάρει με την κάμερα και τραγουδάει «I wanna be loved by you, just you» σαν σύγχρονη Μέριλιν Μονρόε. Ο λόγος για την Κένταλ Τζένερ, που στο νέο βίντεο του περιοδικού LOVE μιμείται το διάσημο sex symbol του Χόλιγουντ.
Newsroom K
28/03/2017

Έγκυος για τρίτη φορά η Κέιτ Μίντλετον

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γάμο του πρίγκηπα William με την Kate Middleton να περνάει κρίση, ολοένα πληθαίνουν. Ωστόσο, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τρίτο παιδί για να αναθερμάνουν τον έρωτα τους.
Newsroom K
26/03/2017

Όταν ο George Clooney «κατάντησε» ο σύζυγος της Amal

Ένα δημοσίευμα του Independent που αφορά στους Clooneys, που αυτή την περίοδο περιμένουν τα δίδυμα τους, δίχασε αυτές τις μέρες την κοινή γνώμη, προκαλώντας πολλά σχόλια στα social media.
Newsroom K
25/03/2017

ΤΑΞΙΔΙΑ

Χαλκιδική: Τρία πόδια, πολλές εμπειρίες

Τα παραδοσιακά χωριά. Στη Σιθωνία περάστε από την παλιά Νικήτη, έναν οικισμό ηλικίας 700 ετών, με πανέμορφα μακεδονίτικα σπίτια, αλλά και από τον Παρθενώνα, ένα χωριό που στα τέλη της δεκαετίας του ’60 εγκαταλείφθηκε από τους κατοίκους του (πολλοί εγκαταστάθηκαν στον Νέο Μαρμαρά για να βρουν δουλειά σε τουριστικές επιχειρήσεις), όμως μερικά χρόνια αργότερα τράβηξε το ενδιαφέρον ξένων περιηγητών, ανακηρύχθηκε διατηρητέος οικισμός και σήμερα είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη της Χαλκιδικής
Newsroom Κ, Αθήνα
29/03/2017

H Aνάσταση του Πανάγιου Τάφου

«Οταν, μετά από πρόσκληση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου Γ΄, επισκέφτηκα το μνημείο τον Μάρτιο του 2015, ήταν τόσο εμφανής η παραμόρφωσή του, που είχαν δημιουργηθεί εντυπώσεις ότι μπορεί να ήταν ακόμα και επικίνδυνο για τους προσκυνητές»
Newsroom Κ, Αθήνα
28/03/2017

Το «νέο» Λονδίνο

Μακριά από τις ακριβές τουριστικές παγίδες, σε ιστορικές περιοχές που «εξευγενίστηκαν» με αφορμή τους Ολυμπιακούς και συνεχίζουν να μεταμορφώνονται, ο ενημερωμένος και πρόθυμος για εξερεύνηση επισκέπτης συνειδητοποιεί γιατί αυτή η πόλη παραμένει από τις πιο συναρπαστικές στον κόσμο.
Newsroom Κ, Αθήνα
26/03/2017

Ελικώνας: Προικισμένη Βοιωτική γη

Το πρωί στα χιονισμένα –ακόμη– ελατοδάση, το μεσημέρι στα καταπράσινα ανθισμένα λιβάδια, το απόγευμα δίπλα στη θάλασσα. Μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, η πατρίδα των εννέα Μουσών μάς προσκαλεί να γνωρίσουμε τα χωριά της με τα χρώματα της άνοιξης.
Newsroom Κ, Αθήνα
25/03/2017

Σόφια-Φιλιππούπολη: Bαλκανικό ραντεβού

Με ιστορικούς θησαυρούς, πεζόδρομους γεμάτους μοντέρνα καφέ, τις καλύτερες τιμές που μπορεί να βρει κανείς σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, χρώμα ελληνικό και πλούσια φύση, αποτελούν την καλύτερη πρόταση για ένα ανοιξιάτικο city break σε κοντινή απόσταση, αλλά εκτός συνόρων.
Newsroom Κ, Αθήνα
23/03/2017

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Αυγά μάτια σε σάλτσα μπολονέζ

Βάζουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε μια πλατιά ρηχή κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Οταν ζεσταθεί το λάδι, ρίχνουμε την ντομάτα και σοτάρουμε για περίπου 5 - 6 λεπτά, σε δυνατή φωτιά πάντα.
Newsroom K
29/03/2017

Λαδένια, η ελληνική

Σε ένα μικρό μπολ θρυμματίζουμε με τα δάχτυλά μας τη μαγιά, ρίχνουμε το χλιαρό νερό, ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν και αφήνουμε στην άκρη για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει το μείγμα ελαφρώς.
Newsroom K
28/03/2017

Χειροποίητα μακαρόνια με υπογραφή

Ο Άγιος Θεόδωρος είναι γνωστός για τα πορτοκάλια και τα γκρέιπ φρουτ που παράγει. Στο χωριό, όμως, της επαρχίας Λάρνακας φτιάχνεται και το χειροποίητο παραδοσιακό μακαρονάκι «Το Σκλινίτζι».
Του Γιάννη Αδειλίνη
28/03/2017

Τσίζκεϊκ καραμέλα με γιαούρτι

Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι με βαρύ πάτο τη ζάχαρη, το νερό και τη γλυκόζη. Τοποθετούμε στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν όλα τα υλικά.
Newsroom Κ, Αθήνα
27/03/2017

Τάρτα σοκολάτα με ξηρούς καρπούς

Κοσκινίζουμε τη σκόνη αμυγδάλου αν την έχουμε τρίψει μόνοι μας στο μούλτι και δεν την έχουμε αγοράσει έτοιμη.
Newsroom K
26/03/2017

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Buvette/Bar

Η μπάρα είναι σχετικά μικρή αλλά με cocktail που αξίζουν, συγκεντρώνοντας μοντέρνο κοινό. Τα λίγα τραπεζάκια και η καλή κάβα με κρασί και premium ποτά συμπληρώνουν την εικόνα του.
Newsroom K
29/03/2017

Work Express/Street food, Asian

Ένας διάδρομος όλος και όλος αυτό το noodle bar που κάθεσαι να τσιμπολογήσεις στα όρθια ή το παίρνεις για το σπίτι.
Newsroom K
28/03/2017

Do wine & dine

Προσεγμένος και φινετσάτος χώρος με ξύλινη μπάρα. Multiethnic μενού και πραγματικά μεγάλη γκάμα από τον κυπριακό-ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα με 300 ετικέτες κρασιών, αρκετά σερβίρονται και με το ποτήρι. Διαθέτει κελάρι για ιδιωτικά πάρτι, ανοικτό από το πρωί με breakfast.
Newsroom K
27/03/2017

Rokoko/Bar restaurant

Τραπεζάκια έξω το καλοκαίρι.
Newsroom K
26/03/2017

Academy 32/Wine Bar

Wine bar στο κτίριο της κυπριακής Μουσικής Ακαδημίας, µε décor από έργα Κύπριων και ξένων καλλιτεχνών. Λίστα κρασιών που επιµελήθηκε ο Λευτέρης Μοχανιάκης
Newsroom K
25/03/2017

ΣΙΝΕΜΑ

Η απαξίωση πριν από το φινάλε

Χειρότερη από την κατάργηση ενός οργανισμού είναι η απαξίωσή του. Γιατί, αν καταργηθεί, η αντίδραση μπορεί να είναι τέτοιας έκτασης ώστε να οδηγήσει στην ανατροπή της απόφασης· ενώ η σταδιακή απαξίωσή του τον εξαφανίζει αναίμακτα. Ισχνές διαμαρτυρίες, επιστολές παραίτησης μελών (όλο και πιο αδιάφορες), καθησυχαστικές απαντήσεις από το ΥΠΠΟ, δημόσιες διαπομπεύσεις και ιδιωτικά μαχαιρώματα...
Newsroom Κ, Αθήνα
29/03/2017

Νέες ταινίες: Η μαφία Ρώμης και Αθήνας... εξαπλώνεται

Στα μονοπάτια της... μαφίας κινείται η τρέχουσα κινηματογραφική εβδομάδα, με δύο θρίλερ που μπλέκουν σε υπόγειες διαδρομές (το ένα σε πιο έντονο βαθμό), για να δώσουν τελικά καθένα το δικό του κοινωνικό στίγμα.
Newsroom Κ, Αθήνα
28/03/2017

Η υπόθεση που δίχασε την Αμερική

Η βράβευση με Οσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ του σχεδόν οκτάωρου «O.J.: Made in America» έκλεισε τον κύκλο ενός χρόνου κατά τον οποίο οι ΗΠΑ ασχολήθηκαν ξανά με την υπόθεση που σημάδεψε τη δεκαετία του ’90 και όπως φαίνεται ασκεί σημαντική επιρροή ακόμα και σήμερα.
ΠΗΓΗ: skai.gr
26/03/2017

Μια πολύχρωμη μικρή πλατεία

Οι άνθρωποι συναντιούνται, ερωτεύονται, ελπίζουν, δημιουργούν, προδίδουν, κινδυνεύουν· περνούν τη ζωή τους γύρω από την πλατεία Αμερικής. Πάντα το έκαναν.
Newsroom Κ, Αθήνα
25/03/2017

Παράξενη ιστορία

Αθήνα 2015. Πέντε δολοφονίες. Κοινό χαρακτηριστικό, αρχαία ρητά του Πυθαγόρα στους τόπους των εγκλημάτων. Ο Δημήτρης Λαΐνης, καθηγητής εγκληματολογίας, αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τους πέντε φόνους, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους.
Newsroom Κ, Αθήνα
23/03/2017

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Λουκουμάδες με ιστορία 90 ετών

Η ιστορία των λουκουμάδων του Μουτουλλά με τη μυστική συνταγή ξεκινάει από τον Ιωάννη Σαζεΐδη ο οποίος γεννήθηκε στον Καλοπαναγιώτη το 1889 και όταν ήταν ακόμη έφηβος έφτασε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου μυήθηκε στη ζαχαροπλαστική.

Του Μιχάλη Χριστοδούλου
29/06/2015

Οι άνθρωποι και η μεικτή κουζίνα της Περιστερώνας

Ένας βυζαντινός πεντάτρουλος ναός χιλίων ετών, ένα μουσουλμανικό τέμενος του 18ου αιώνα, ένας ζωογόνος ποταμός, τα αναπτυξιακά έργα ανάπλασης και οι ανάμεικτες γαστρονομικές συνήθειες με πρωταγωνιστή το συρτό οφτό κλέφτικο του Πορφύριου συμπληρώνεται το προφίλ της σύγχρονης Περιστερώνας της Λευκωσίας
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
02/06/2015

Στην Περιστερώνα ξέρουν το κλέφτικο καλύτερα

Το οφτό κλέφτικο στην Περιστερώνα λέγεται συρτό και παρασκευάζεται από την οικογένεια Πορφυρίου από το 1985. Το συγκεκριμένο πιάτο, ένεκα της δυναμικής και της νοστιμιάς του, έχει καταστήσει την Περιστερώνα έναν δημοφιλή γαστρονομικό προορισμό, προσελκύοντας επισκέπτες όχι μόνο από την περιοχή αλλά από ολόκληρη την Κύπρο.
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
26/05/2015

Μαριλένα Ιωαννίδου: Καθοδηγούμενη από τις μυρωδιές της Κύπρου

Τον Σεπτέμβριο του 2014 παρουσιάστηκε ένα εξαιρετικό βιβλίο 336 σελίδων, γερμανικής παραγωγής με θέμα την κυπριακή γαστρονομία με τίτλο «Cyprus: A culinary journey» σε δύο ξεχωριστές εκδόσεις στα αγγλικά και ελληνικά. Συνδετικός κρίκος της ομάδας των Γερμανών δημιουργών της έκδοσης με την Κύπρο ήταν η ερευνήτρια της κυπριακής γαστρονομίας Μαριλένα Ιωαννίδου.
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
22/05/2015

Οι γαστρονομικοί θησαυροί της Ανώγυρας

Διανύοντας μία ευχάριστη διαδρομή ανάμεσα σε κρεμαστούς ογκόλιθους, χαρουπιές, αμυγδαλιές και αμπέλια, βρεθήκαμε στο γραφικό χωριό της επαρχίας Λεμεσού και γίναμε μάρτυρες της αυθεντικότητας που χαρακτηρίζει την αρχιτεκτονική του, αλλά και τους κατοίκους του
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
24/04/2015
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Viewed
5 απρόβλεπτοι τρόποι να πείτε και πάλι ναι στο φλοράλ! (29.03.2017 | 10:06)
Tι μας επιφυλάσσει ο καιρός; (29.03.2017 | 18:45)
Αshley Graham: Μία από τις sexy φωτογραφήσεις της (29.03.2017 | 19:12)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύπρος
Πολιτική
Αθλητισμός
Οικονομική
Ελλάδα
Κόσμος
GoodLife
Πολιτισμός
Περιβάλλον
Υγεία
Media
Αγγελίες
Geek
Προσφορές
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απόψεις
Αφιερώματα
ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αναζήτηση
e-kathimerini
Έντυπη Έκδοση
mobile
iPnone
Tablet
Kathimerini on facebook
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επικοινωνία
Διαφήμιση
Ταυτότητα
SPPMEDIA NETWORK
Ελληνική Έκδοση
24news.com.cy
4troxoi.24man.com.cy
24sports.com.cy
madtv.com.cy
livingetc.com.cy
mydeejay.com.cy
SPPMEDIA ACCOUNT
Login
Register
©2011 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ All rigths reserved.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ
ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΤΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ
Design & Development by BDigital
Powered by Webstudio