ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:00
 

Στα €36.8 δις.παγκοσμίως τα έσοδα για την Deloitte

Τα έσοδα παρουσίασαν αύξηση κατά 11.3% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά

Δελτίο Τύπου

Στα US$43.2 δις. (€36.8 δις.) ανήλθαν τα συνολικά έσοδα των οίκων μελών της Deloitte παγκοσμίως, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 11.3% έναντι του προηγούμενου έτους. Αυτό ανακοίνωσε η Deloitte παρουσιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα που καλύπτουν το έτος που έληξε στις 31 Μαΐου 2018. Σημειώνεται ότι αυτή είναι η 9η συνεχόμενη χρονιά που η Deloitte επιτυγχάνει αύξηση στα έσοδα παγκοσμίως. Το σημαντικότερο, όμως, είναι το ότι η αύξηση των εσόδων της Deloitte καταγράφηκε σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές στον κόσμο σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον.

Το FY2018 ήταν ξεχωριστό για την Deloitte, καθώς συνεχίσαμε να έχουμε σημαντική συμβολή στους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας και στην κοινωνία. Αυτά τα αποτελέσματα αντανακλούν την αδιάκοπη δέσμευση της Deloitte να προσφέρει στους πελάτες της εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα σημαντική κοινωνική ευθύνη», δηλώνει ο Punit Renjen, CEO της Deloitte Global. «Τον τελευταίο χρόνο, αυξήσαμε τις στρατηγικές μας επενδύσεις στις υπηρεσίες με τη μεγαλύτερη ζήτηση από τους πελάτες μας στις πιο αναπτυσσόμενες αγορές του κόσμου. Έχουμε επίσης εντείνει τις προσπάθειες μας για ποιοτικό έλεγχο και καινοτομία, καθώς και για την επίτευξη ανεπανάληπτων οικονομικών αποτελεσμάτων».

Δημιουργία θέσεων εργασίας και ανάπτυξης ηγετών

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι το οικονομικό έτος 2018, η Deloitte αύξησε το δυναμικό της σε όλες τις χώρες και όλους τους τομείς. Το ανθρώπινο της δυναμικό αυξήθηκε κατά 8.4%. Μέσα στο τελευταίο οικονομικό έτος, η Deloitte προσέλαβε σχεδόν 77,000 νέους επαγγελματίες φτάνοντας το συνολικό αριθμό 286,400 εργαζομένων.

Η Deloitte εξακολουθεί να δημιουργεί ένα ποικιλόμορφο, συμμετοχικό, ευέλικτο και δυναμικό εργατικό δυναμικό που διαθέτει τις ικανότητες και την ετοιμότητα για τη Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση (Industry 4.0). Ο τρόπος και ο χώρος που διεξάγεται πλέον η εργασία αλλάζει συνεχώς, και η Deloitte ανταποκρίνεται άμεσα, παρέχοντας στους εργαζόμενους της μια ξεχωριστή επαγγελματική εμπειρία που συμπεριλαμβάνει νέες προσεγγίσεις στη συνδεσιμότητα, τη μάθηση και ανάπτυξη.

Συνεισφέροντας θετικά στην κοινωνία

Η αντιμετώπιση των πολύπλοκων κοινωνικών προκλήσεων αποτελεί πλέον μια ανάγκη για τον επιχειρηματικό κόσμο, η οποία απαιτεί ένα νέο πλαίσιο σκέψης και δράσης. Η Deloitte αξιοποιεί αυτή την ευκαιρία – μέσα από την εργασία με τους πελάτες της, τις κοινωνικές δραστηριότητες, καθώς και μέσα από τη διάχυση γνώσης.

Αναγνωρίζοντας τον αντίκτυπο που έχει η Deloitte στην προετοιμασία των ανθρώπων της και των πελατών της για την τεχνολογική αναστάτωση της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, το περιοδικό Fortune κατέταξε την Deloitte στον κατάλογο “Change the World”, στον οποίο κατατάσσονται οι εταιρίες με το μεγαλύτερο αντίκτυπο όσον αφορά σημαντικά κοινωνικά θέματα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X