ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#PoliticsBlog Η μπανανόφλουδα του Νικόλα και ο Μαλάς... fake κυνηγός!

= ΤΡΙΤΗ 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

"Είναι πολλές οι ψήφοι!" Αυτή ήταν η απάντηση που μου έδωσε πολιτικός ο οποίος παρακολουθεί την επικαιρότητα στην ερώτησή μου γιατί μπήκε με τόση ορμή στον προεκλογικό και το ΓεΣΥ...
Όπως μου εξήγησε η έντονη αντιπαράθεση του πρίγκιπα Νικόλαου και του Γιώργου Παμπορίδη ούτε τυχαία, ούτε χωρίς λόγο, γίνεται. "Ο Νικόλας επισκεπτόμενος τα νοσοκομεία έβαλε δύο στόχους. Ο ένας ήταν να πει σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς ότι είναι κοντά τους και ότι εάν εκλεγεί η κακή κατάσταση των νοσοκομείων θα αλλάξει και ο δεύτερος στόχος ήταν να αποδομήσει την επιτυχία της κυβέρνησης Αναστασιάδη να ψηφιστεί ύστερα από δεκαετίες παλινδρομήσεων και αναβολών το ΓεΣΥ".
Όπως μου ανέφερε η πηγή μου, η αναφορά του Νικόλα Παπαδόπουλου ότι έχει ηχογραφημένο τον υπουργό Υγείας να υποστηρίζει το πολυασφαλιστικό πριν από δύο χρόνια στόχευε "καθαρά στην πρόκληση θορύβου ο οποίος μάλλον τον βοηθά". Και πρόσθεσε: "Ο Παμπορίδης θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός να μην πατήσει την μπανανόφλουδα που του πέταξε ο Νικόλας"...
Από την πριγκιπική αυλή πάντως ακούω πως το ΔΗΚΟ δεν είναι και πολύ "θερμό" να δοθεί στη δημοσιότητα το ηχητικό με τον Παμπορίδη να υποστηρίζει το πολυασφαλιστικό. "Υπάρχει μια μερίδα στελεχών που υποστηρίζει πως το θέμα μπορεί να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αφού και ο Παμπορίδης είναι γνωστό πως δεν τα βάζει κάτω εύκολα" μου ανέφερε πριγκιπική πηγή.

Άστραψε και βρόντηξε ο Κώστας Καδής όταν έμαθε την γκάφα λειτουργών του Υπουργείου Παιδείας και είναι αποφασισμένος για πλήρη διερεύνηση του θέματος και απόδωση ευθυνών. Σύμφωνα με όσα ακούω από πηγή κοντά στον Υπ. Παιδείας η πρώτη του αντίδραση ήταν "γίναμε ρεζίλι" και η δεύτερη "δεν πρόκειται να αφήσω να εκμεταλλευτούν πολιτικά το θέμα αφού πρόκειται ξεκάθαρα για λάθος κάποιων λειτουργών". Η πηγή μου πάντως μου ανέφερε πως ο συγκεκριμένος ή οι συγκεκριμένοι λειτουργοί "είναι διπλα... άτυχοι". Όπως μου είπε: "Η γκάφα τους συνέβη σε εποχή έντονης προεκλογικής περιόδου και δεν μπορεί με τίποτα να συγχωρεθεί ή να παραβλεφθεί"...

Μανικωμένη να προχωρήσει με την αγωγή κατά του βουλευτή Ζαχαρίου είναι η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, σύμφωνα με όσα μαθαίνω από την κυρία Γιαννούλλα. "Κι αυτό παρά τις προτροπές αρκετών ΑΚΕΛικών στελεχών να ξεχάσει το θέμα" μου ανέφερε η κυρία Γιαννούλλα, η οποία ως γνωστόν ακούει όλα όσα ψιθυρίζονται στους διαδρόμους του ΑΚΕΛ και ακόμη περισσότερα.
Μου είπε ακόμα πως συγκεκριμένο στέλεχος έχει πει ξεκάθαρα στην Ειρήνη πως με τον τρόπο που συμπεριφέρεται προκαλεί τη συμπάθειά του προς τον Ζαχαρίου, παρά την αντιπάθεια. Κάποια στελέχη πάντως που όχι μόνο δεν συμφωνούν με τις πρακτικές της Χαραλαμπίδου αλλά την θεωρούν "ξένο και εντελώς αστικό, σώμα στο ΑΚΕΛ", υποστηρίζουν πως η επιμονή της έχει καθαρά προσωπικά κίνητρα "και θα βάλει για άλλη μια φορά και το κόμμα και τον Μαλά σε περιπέτειες". Η κυρία Γιαννούλλα όμως έχει άλλη άποψη: "Προβλέπω πως θα προχωρήσει με την αγωγή για να προκαλέσει τις εντυπώσεις ελπίζοντας και προσπαθώντας ότι το θέμα θα ξεφουσκώσει αφού δεν πρόκειται να εκδικαστεί πριν από τις εκλογές. Εξάλλου όπως συχνά ακούω στους διαδρόμους του ΑΚΕΛ: Η Ειρήνη έχει εύκολες τις αγωγές αφού είδε ότι την προβάλλουν δωρεάν ενώ δεν πληρώνει ούτε δικηγορικά. Δηλαδή μεγάλη διαφήμιση χωρίς κόστος"...

Η χθεσινή μέρα πάντως δεν ήταν και η καλύτερη για την Ειρήνη Χαραλαμπίδου αφού μια νέα γκάφα της την έφερε ξανά σε σύγκρουση με στελέχη του επιτελείου Μαλά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι προκάλεσε και την δική του αντίδραση. Πηγή μου από το επιτελείο που μάλλον δεν πάει και πολύ την Ειρήνη υποστηρίζει πως "οι στημένες φωτογραφίες με τον Μαλά κυνηγό στον κήπο του και η δημοσιοποίηση τους είναι ιδέα της Ειρήνης αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ". Όπως μου λέχθηκε η επιτελάρχισσα θεώρησε πως θα ήταν καλό να βάλει φωτογραφίες του Μαλά ως κυνηγού και αν είναι δυνατόν χωρίς να κρατά όπλο και σκαρφίστηκε τις φωτογραφίες με το σκύλο του στον κήπο του! Στη συνέχεια έβαλε τις φωτογραφίες στο Facebook με τη λεζάντα "Έψαχνα τον υποψήφιο μας στα βουνά και αυτός κυνηγούσε στον κήπο του!!". Σύμφωνα με την πηγή μου το αποτέλεσμα ήταν να αναρτηθούν σχόλια κατά του Μαλά από αντι-κυνηγούς που δεν γνώριζαν για το... χόμπι του. Κάποιοι μάλιστα έγραψαν ξεκάθαρα στο Facebook ότι μετά την αποκάλυψη (της Ειρήνης) δεν πρόκειται να τον ξαναψηφίσουν, κάτι που είχαν πράξει πριν πέντε χρόνια!!!
Η πηγή μου μου αποκάλυψε μάλιστα πως στο επιτελείο έφθασαν και άλλα σχόλια που έβαλαν σε σκέψεις και τον Μάλα και τον Στεφάνου. Κυνηγοί που λένε ότι υποστηρίζουν τον υποψήφιο σχολίασαν ότι θα πρέπει να αποφεύγονται ρεζιλίκια αυτού του τύπου με φωτογραφίες που δείχνουν ένα κυνηγό... μη κυνηγό. "Κάνουν κάθε καθαρόαιμο κυνηγό να χάνει κάθε σύνδεση με έναν αστό υποψήφιο που παίζει χαρούμενος με το σκυλάκι του φορώντας καινούργια, ατσαλάκωτα κυνηγετικά ρούχα στον περιποιημένο κήπο του!"
Εκτός των άλλων πήγαν και άδικα τα χρήματα για αγορά της καινούριας κυνηγετικής στολής...

------------------------
*Στο νοητό σταυροδρόμι της εξουσίας της Κύπρου ο Πρόεδρος ξεκινά την ανάβασή του από τον πάτο του πηγαδιού των τειχών στην οδό Ομήρου που διαπερνά τον πολιτικό μας βουλευτικό πολιτισμό εντός του παρηκμασμένου πολυπολιτισμικού κήπου, για να ανέβει με κακουχίες ιερομάρτυρα τον Λόφο της Σεβέρη, ξαποσταίνοντας για λίγο από τα πολεμικά παίγνια υπό το θλιμμένο βλέμμα του υπό απόκρυψη τις νύχτες Κυριάκου Μάτση. Όταν όμως ο λόφος καταληφθεί, είτε συγκυριακά είτε από τακτική μαεστρία, τα λάφυρα είναι μεθυστικά. Τον κατήφορο της επιστροφής στην οδό Ομήρου δεν τον επέλεξε ποτέ κανείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Σχόλια αναγνωστών

Προδρόμου: Έτοιμοι για Τριμερή ακόμα και τον Οκτώβριο

«Ρωτείστε και τον Άντρο τoν φίλο του Ακιντζί αν συμφωνεί!! »
ΑΚΑ  |  10:13

Σήμερα στην «Κ»: Πώς ΗΠΑ και Ρωσία έστρωσαν χαλί στην Τουρκία

«Τελικά τρεις ανάγωγοι, φιλοχρήματοι και ανιστόρητοι κυβερνούν τη Γή μας!»
ΑΚΑ  |  10:11

Προειδοποιεί για κυρώσεις ο Τραμπ, θα ανταποδώσουμε λέει ο Τσαβούσογλου

«Όταν αφήσεις την άρκαστη και απλώσει, δύσκολα την εξολοθρεύεις! Ακούς κύριε Τραμπ? »
ΑΚΑ  |  08:43

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση

X