ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:13
 

#PoliticsBlog Ο Βγενόπουλος και τα TAG Heuer και Charriol των βουλευτών...

= ΠΕΜΠΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Δώρο ρολόι πολυτελείας έχουν λάβει ο πρόεδρος της Βουλής ακόμα ένας βουλευτής και τρεις βουλευτίνες από το Κουβέιτ σε επίσημη επίσκεψή τους στο Εμιράτο τον Απρίλιο. Το θέμα είχε ακουστεί σε ψιθύρους πέριξ του κοινοβουλίου αλλά επιβεβαιώθηκε πολύ πρόσφατα.
Αποδέκτες των ρολογιών ήταν όλα τα μέλη της αποστολής της κυπριακής βουλής, ο πρόεδρος Συλλούρης, ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Ηλίας Μυριάνθους και οι τρεις βουλευτίνες, από το ΑΚΕΛ η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, από το ΔΗΚΟ η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και από τη Συμμαχία Πολιτών η Άννα Θεολόγου. "Τυχερές" ήσαν και άλλες δύο γυναίκες που συμμετείχαν στην αποστολή. Τα ρολόγια έδωσε ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης του Κουβέιτ και φαίνεται πως αυτά δεν έχουν δηλωθεί από τα μέλη της αποστολής, ούτε καν από τον ίδιο τον πρόεδρο Συλλούρη...
Για την ιστορία τα ανδρικά ρολόγια ήσαν TAG Heuer και τα γυναικεία Charriol.

Και για να είμαι δίκαιος δεν πρόκειται να γράψω περισσότερα για το θέμα μέχρι να ακουστούν οι θέσεις των εμπλεκομένων. Και για να είμαι ακόμα πιο δίκαιος, το θέμα αποκαλύπτει σήμερα ο "Πολίτης".
Δεν σας κρύβω όμως ότι μια έρευνα στο διαδίκτυο στις πρόσφατες φωτογραφίες των προαναφερομένων για να δω εάν φοράνε τα TAG Heuer και τα Charriol θα την κάνω. Εσείς όχι;...

Πέθανε τελικά ή όχι ο Βγενόπουλος; Την ερώτηση έκανε χθες με κάθε επισημότητα ο βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας στον Γενικό Εισαγγελέα στη κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου. Με κάθε επισημότητα ο Γενικός Εισαγγελέας απάντησε ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι νεκρός με βούλα, αφού το έχει επιβεβαιώσει στον ίδιο τον Κωστάκη έγκριτος Ελλαδίτης ιατροδικαστής.
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Ζαχαρίας Κουλίας επιβεβαιώνοντας πως οι φήμες ότι "ο Βγενόπουλος ζει" δεν κυκλοφορούν μόνο μεταξύ του λαού αλλά και των εκπροσώπων του αλλά και των θεσμών του κράτους, οι οποίοι όντως τις έχουν διερευνήσει.
Τώρα αν πείθουν οι απαντήσεις είναι θέμα του κάθε... πιστού ή άπιστου Θωμά...

Η κυρία Γιαννούλλα, η οποία ως γνωστόν ακούει όλα όσα ψιθυρίζονται στους διαδρόμους του ΑΚΕΛ και ακόμη περισσότερα, με ενημέρωσε χθες πως πρόσφατα συζητήθηκε ως επείγον ένα... σοβαρό θέμα για τον προεκλογικό αγώνα που διεξάγει ο ανεξάρτητος υποψήφιος του ΑΚΕΛ Σταύρος Μαλάς. Όπως μου αποκάλυψε στελέχη του κόμματος συζητούσαν πως "απουσιάζουν από τα ΜΜΕ φωτογραφίες του Σταύρου με την Ειρήνη και θα πρέπει αμέσως να ληφθούν κάποιες και να κοινοποιηθούν παντού!"
Μετά από αυτό λήφθηκε και απόφαση και "εντός των ημερών αναμένεται μικρός κατακλυσμός φωτογραφιών του Σταύρου με την Ειρήνη" όπως μου είπε.

Απορίες πολλές είχε πολιτικός αναλυτής με τον οποίο συζητώ, ο οποίος παρακολουθεί τη δημόσια συζήτηση για το μέγα σκάνδαλο της καταστροφής της οικονομίας. "Έστω κι αν μέρος αυτής διεξάγεται πίσω από κλειστές πόρτες", όπως μου είπε. Παραθέτω μερικά -λίγα- από τα ερωτήματά του:
Τελικά ποιοι είναι οι ανεπαρκείς σε αυτή την ιστορία; η αστυνομία; οι ανακριτές της; ο Γενικός Εισαγγελέας που τους καθοδηγεί; η κυβέρνηση; η Βουλή; Όλοι μαζί; Και πώς συμβαίνει να βγαίνει εκ προοιμίου ο Γενικός Εισαγγελέας και να μας προειδοποιεί ύστερα από χρόνια ερευνών να μην αναμένουμε και πολλά για ποινικές καταδίκες; Γιατί βιάστηκε τόσο; Μήπως να περίμενε να πάνε, εάν και όταν πάνε και όταν τελειώσουν, οι υποθέσεις στα δικαστήρια και μετά να μιλά; Να μην έχει και τον κίνδυνο να παρερμηνεύονται και τα λεγόμενά του;


-----------------
*Στο νοητό σταυροδρόμι της εξουσίας της Κύπρου ο Πρόεδρος ξεκινά την ανάβασή του από τον πάτο του πηγαδιού των τειχών στην οδό Ομήρου που διαπερνά τον πολιτικό μας βουλευτικό πολιτισμό εντός του παρηκμασμένου πολυπολιτισμικού κήπου, για να ανέβει με κακουχίες ιερομάρτυρα τον Λόφο της Σεβέρη,ξαποσταίνοντας για λίγο από τα πολεμικά παίγνια υπό το θλιμμένο βλέμμα του υπό απόκρυψη τις νύχτες Κυριάκου Μάτση. Όταν όμως ο λόφος καταληφθεί, είτε συγκυριακά είτε από τακτική μαεστρία, τα λάφυρα είναι μεθυστικά. Τον κατήφορο της επιστροφής στην οδό Ομήρου δεν τον επέλεξε ποτέ κανείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Σχόλια αναγνωστών

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Ένας αγέλαστος και μοχθηρός άνθρωπος δεν είναι δυνατό να είναι και λογικός!!! »
ΑΚΑ  |  10:59

Στο πηδάλιο του ΑΚΕΛ τουλάχιστον μέχρι τις βουλευτικές ο Άντρος

«Από πότε ενδιαφέρεσε για το καλό του ΑΚΕΛ κε ....ΑΚΑ? Μέχρι τώρα μόνο για τον Αβέρωφ ενδιαφερόσουν. ...»
Χριστοσ Α.  |  10:30

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση

X