ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:26
 

#PoliticsBlog Το καμένο υπουργικό, τα ανέκδοτα και μια πλούσια ΜΚΟ

= ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Ενώ οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών έγιναν πραγματικότητα, η αποτυχία του Λόφου να χειριστεί αποτελεσματικά την κρίση προκαλεί δυνατούς πονοκεφάλους. Δεν αρκούσε ο Χαμπιαούρης που έχει γίνει προ πολλού κόκκινο πανί για τους εκπαιδευτικούς, ο Νίκαρος έκαψε το μισό του υπουργικό συμβούλιο ρίχνοντάς τους σε διαπραγματεύσεις με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις. Ακόμα και Συναγερμικοί καταγγέλλουν το Προεδρικό πως εκείνο που κάνει είναι αντί για πολιτική να παράγει ανέκδοτα.

Καδής, Ζέτα, Πάλμας ακόμα και ο ΥΠΕΞ μπήκαν στη μάχη με τους εκπαιδευτικούς και βγήκαν τσουρουφλισμένοι. Και δεν έφταναν ούτε αυτοί στη μάχη μπήκε και αυτοτσουρουφλίστηκε και ο Χάρης. Ο οποίος άφησε αιχμές κατά όλων των εκπαιδευτικών του δημοσίου (που διορίζονται από καταλόγους) για να στηρίξει την θεμιτή επιλογή του να στείλει το παιδί του σε ιδιωτικό σχολείο. Και σαν να μην έφθανε αυτό μπήκε στη φωτιά, ξυπόλυτος και ο Φούλης, ο οποίος μίλησε για εκπαιδευτικούς που κρατάνε ομήρους τα παιδιά. Ε, δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνος για να βγουν και οι ηγέτες των εκπαιδευτικών αλλά και το ΑΚΕΛ, οργανωμένα να μιλήσουν για προσπάθεια να πληγεί το δημόσιο σχολείο, για υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας και συνολική απαξίωση των εκπαιδευτικών.
Και ξανά γυρόν του μπάκαρι; Πώς τα κατάφεραν έτσι, ειδικά όταν κάποιοι επέμεναν πως "ο κόσμος είναι απηυδισμένος με τους εκπαιδευτικούς που όλο ζητάνε;".
"Ο ηγέτης και η κυβέρνηση της κρίσης μετατρέπονται στη δεύτερη πενταετία σε κυβέρνηση των κρίσεων" σχολίαζε γνωστός πολιτικός πρόσφατα.

Στο γραφείο κομματικού ηγέτη έγινε πολύ πρόσφατα μια αποκάλυψη. Ότι το κομματικό ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές έχει κλείσει. Πηγή μου που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα προέβλεψε ότι "κάποιοι θα κλάψουν πολύ όταν ανακοινωθούν τα ονόματα". Με πληροφόρησε ακόμη πως "στη μικρή λίστα με τους εκλεκτούς δεν υπάρχουν γυναίκες". Ίσως μπουν κάποια ονόματα απλά για μπουν και χωρίς να απειλούν την ομάδα των εκλεκτών", πρόσθεσε.

Ποιο ζευγάρι έχει καπαρώσει για καλά γνωστή ΜΚΟ από την οποία εισπράττουν ουκ ολίγα ποσά ως μισθούς και άλλα ωφελήματα;
Ο ένας από διευθυντική θέση κόβει και ράβει και η άλλη ως συνεργαζόμενη και αποκλειστική σε πολλές περιπτώσεις πουλάει κανονικά τις υπηρεσίες της;
Όπως μαθαίνω έχουν δημιουργηθεί προβλήματα ακόμα και με συνεργάτες τους με τους οποίους δεν φαίνεται να είναι τόσο καλόκαρδοι όσο δείχνουν με όλου του κόσμου τους κατατρεγμένους.
Η κυρία έχει λάβει από κρατικά ταμεία σχεδόν 300.000 ευρώ για διάφορες συμβάσεις για τις οποίες άλλοτε υπέγραφε ως εταιρεία και άλλοτε ως πρόσωπο.
Αληθεύει πως το Τμήμα Φορολογίας ψάχνει την υπόθεση;
Γιατί η διάσημη ΜΚΟ δεν δημοσιεύει τα οικονομικά της δεδομένα ενώ μιλάει τόσο πολύ υπέρ της διαφάνειας; Για τους άλλους εννοείται;
Περισσότερα λίαν συντόμως.

----------------------------------
*Στο νοητό σταυροδρόμι της εξουσίας της Κύπρου ο Πρόεδρος ξεκινά την ανάβασή του από τον πάτο του πηγαδιού των τειχών στην οδό Ομήρου που διαπερνά τον πολιτικό μας βουλευτικό πολιτισμό εντός του παρηκμασμένου πολυπολιτισμικού κήπου, για να ανέβει με κακουχίες ιερομάρτυρα τον Λόφο της Σεβέρη, ξαποσταίνοντας για λίγο από τα πολεμικά παίγνια υπό το θλιμμένο βλέμμα του υπό απόκρυψη τις νύχτες Κυριάκου Μάτση. Όταν όμως ο λόφος καταληφθεί, είτε συγκυριακά είτε από τακτική μαεστρία, τα λάφυρα είναι μεθυστικά. Τον κατήφορο της επιστροφής στην οδό Ομήρου δεν τον επέλεξε ποτέ κανείς.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση

X