ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:37
 

Το θέμα δεν είναι η Σωτήρα

Του Τάσου Τρύφωνος

Του Τάσου Τρύφωνος

trifonost@sppmedia.com

«Η μόνη περιοχή όπου το θείο είναι ορατό είναι αυτό της τέχνης, όποιο όνομα κι αν διαλέξουμε να της δώσουμε». Αντρέ Μαλρώ, 1901-1976, Γάλλος συγγραφέας, πολιτικός.

Το πιο πάνω απόφθεγμα αφιερωμένο στους εκκλησιαστικούς τοπικούς παράγοντες της Σωτήρας που, όπως λέγεται, ξεκίνησαν όλη αυτή τη γελοία και συνάμα απαράδεκτη ιστορία που μας δείχνει ότι μόνο κατ’ ευφημισμό είμαστε ευρωπαϊκή χώρα. Έτυχε λόγω της ραδιοφωνικής μου εκπομπής στο LOVE FM να αποκτήσουμε μια επικοινωνία με κάποιους από τους υπαλλήλους του Δήμου και να συνομιλήσουμε τηλεφωνικά (εκτός αέρα) με τον δήμαρχό της. Φαίνεται ότι είναι μια κοινότητα που ο δήμος και ο δήμαρχος κάνουν καλή και πολλή δουλειά και έχουν δώσει μια δυναμική στην τοπική κοινωνία.

Το θέμα όμως στην περίπτωση της απαγόρευσης του ανεβάσματος της αξιόλογης παράστασης του ΘΟΚ «Cock» δεν ήταν η Σωτήρα, ούτε οι άνθρωποι της κοινότητας. Άλλωστε, όπως μας έστειλαν κάποιοι ακροατές από την περιοχή με γραπτά μηνύματα τους «μα ποιες αντιδράσεις υπήρξαν; Δεν ακούσαμε, ούτε είδαμε τίποτα». Ακριβώς. Κάποιοι «κύκλοι» της εκκλησίας στην περιοχή και κάποια πουριτανικά στοιχεία έκαναν πάλι το «θαύμα» τους εκθέτοντας την κοινότητα και τον δήμαρχο χωρίς κανένα λόγο.

Διαβάστε την άποψη του Τάσου Τρύφωνος στην έντυπη «Κ» της Κυριακής.

Γίνετε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας, με μια εβδομάδα δωρεάν συνδρομή.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50
X